MHP'den yangında hayvanlarını kaybedenlere yardım

MHP'den yangında hayvanlarını kaybedenlere yardım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, orman yangınları sebebiyle oluşan zararın telafisi için kampanya başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, hayvanları yangında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il ilçe teşkilatları ve belediyelerinden hayvanları telef olan ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması maksadıyla kampanya başlattı.

3150060-810x458.jpg

Söz konusu kampanya hakkında yazılı bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla; hayvanları yangında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il ilçe teşkilatları ve belediyelerinden hayvanları telef olan ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması maksadıyla kampanya başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.