MHP'li Aday Adayı Avcı, Seferihisar projelerini video ile tanıttı

MHP'li Aday Adayı Avcı, Seferihisar projelerini video ile tanıttı

Seferihisar’ın sevilen isimlerinden MHP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Avcı, çalışma ve projelerinin yer aldığı bir video paylaştı.

MEDYA EGE – Seferihisar’ın sevilen isimlerinden Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Avcı, bir video paylaşarak çalışma ve projelerini anlattı.

Aday Adayı Avcı, “Çünkü biz Seferihisar’a Aşığız” başlığı ile yayınladığı videoda, “Tarihinden güç alan Seferihisar geleceğe hazır” dedi.

whatsapp-image-2023-12-25-at-11-32-51.jpeg

Ümit Avı projeleri arasında şunları gösterdi; Kent meydanı katlı otopark, Seferihisar Sığacık 4,5 km bölünmüş yol, Seferihisar Menderes Havalimanı bağlantı yolu, Beyler Köyü otoyol bağlantısı, merkez kavşak transit geçiş, Doğanbey kıyı şeridi düzenleme, Akarca sahil, Ürkmez Marina, Seferihisar Ticaret Merkezi, Orhanlı Gölet, Payamlı jeotermal dağıtım ve turizm kalkınma, çöp geri dönüşüm ve elektrik üretim tesisi, Ulaşım tarım ve hayvancılık yerleşkesi, kapalı yüzme havuzu, moderne hayvan barınağı ve tedavi merkezi, Sığacık yeni balıkçı barınağı, gençlik ve kültür merkezi, yeni belediye binası, kadın dayanışma merkezi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.