MHP'li Başkan Taşoku'nun ameliyatı başarılı geçti!

MHP'li Başkan Taşoku'nun ameliyatı başarılı geçti!

Bu sabah saatlerinde Buca’daki evinden çıkıp, otomobiline bindiği anda motosikletli bir şahsın silahlı saldırısına uğrayan Milliyetçi Hareket Partisi Urla İlçe Başkanı İsmail Taşoku’nun ameliyatı başarılı geçti. 

Edinilen bilgiye göre Olay (Bugün) saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda Buca’daki evinden çıkan MHP Urla İlçe Başkanı İsmail Taşoku’na motosiklet üzerindeki kimliği belirsiz kişi, tabancayla ateş açtı. Ağır yaralanan Taşoku ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Taşoku’nun omuz ve yüz bölgesine iki kurşun isabet ettiği belirlendi.

Taşoku hemen ameliyata alındı ve yaklaşık 4 saat ameliyathanede kaldı. Operasyon sonrasında doktorlar, ameliyatın başarılı geçtiğini ve Başkan Taşoku’nun yoğun bakım servisine alındığını bildirdi. Yakınları, Taşoku’nun şu an hayati tehlike içinde olmadığını öğrendiklerini söyledi.Olayı duyan çok sayıda partili, hastaneye akın ederken saldırıda kullandığı tabancayı olay yerinde fırlatarak motosikletle kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.