MHP’li Keskin’den önemli uyarı

MHP’li Keskin’den önemli uyarı

MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin,24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde yaşana bilecek bazı tehlikelere dikkat çekti.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri Türkiye için tarihi bir öneme sahipken, bütün partiler bu noktada var güçleri ile çalıştığına dikkat çeken Keskin” Bu seçim çalışmalarını dikkatle takip eden, seçimler üzerinden varlık yokluk savaşına giren birileri daha var; Fetö ve PKK Terör Örgütü…

Cumhurbaşkanı adaylarının belirlenmesinden sonra seçim çalışmalarımız sırasında bu iki terör örgütünün seçim  sonuçları üzerinde nasıl etkili olmaya çalıştıklarına şahit oluyor, bu hainlerin ortak sinsi planlarını ve çalışmalarını tespit ettiğimiz noktalarda gerekli yerlere uyarılarda bulunuyoruz. “dedi.
 
Keskin” Bu iki örgüt sosyal medya üzerinden tavır belirleyen firari örgüt elemanları ve muhalif kılığına girmiş sahte isimlerle açılan hesaplar üzerinden vatandaşlarımız üzerinde etki yaratmaya çalışıyorlar. Terör örgütü bu iki grup işbirliği yaparak, fırsatçılıklarıyla, muhalif kesimleri arkasında toplamaya çalışarak Cumhur ittifakına darbe vurmayı amaçlıyorlar..

Özellikle seçim bölgemiz olan Narlıdere’de bu iki terör örgütünün seçimlere yönelik kirli işbirliklerinin hergeçen gün artmakta olduğunu takip ediyoruz.

Buradan tüm yetkilileri ikaz ediyor ve uyarıyoruz. Gerek alan çalışmalarında gerekse sosyal medya hesapları ile terör örgütü üyeleri açıkça faaliyet ve yapılanma içerisinde oldukları duyumları alıyoruz. Yetkililerimiz bu hain örgütün işbirliğine özellikle Narlıdere’de daha dikkatli şekilde araştırmalıdırlar. Vatandaşlarımızın bazı kimliği belirsiz kişilerce bir takım baskılara maruz kaldığı duyumları kulaklarımıza gelmekte.

MHP Narlıdere İlçe başkanlığı olarak  bizler  vatandaşlarımıza demokratik haklarını kullanmaları konusunda her türlü desteği vermekteyiz. Gerek saha çalışmalarında gerekse sosyal medyada kimliği belirsiz kişilerce oluşturulmaya çalışan korku imparatorluğuna papuç bırakmayacağımızı ve bu konuda da her zaman olduğu gibi terör örgütleri ile mücadele etmeye devam edeceğimizi bildiririz. 

24 Haziran 2018 tarihi Fetö ve pkk’nın dünya çapında darbe yiyeceği tarihin  adıdır. Cumhur ittifakının seçimi önemli farkla kazanması durumunda, Fetö ve pkk’nın bütün ümit yüklü motivasyonları yerle bir olacaktır.

O nedenle Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhur ittifakı millet aklı diyor, ülkemizin güven ve huzuru için mecliste MHP’nin yüksek oranda temsil edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.