MHPli Osmanağaoğlu: İzmirli mevzu vatansa gereğini yapacaktır

MHPli Osmanağaoğlu: İzmirli mevzu vatansa gereğini yapacaktır

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile İzmir halkına seslendi.

14 Mayıs genel seçimlerine 2 gün kala MHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile İzmirlilere seslendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ‘Devlet ve Milletiyle, Her şeyden Önce Türkiye’ başlığıyla yayınladığı videoda; İzmir İktisat Kongresi’nin konuşmacılarına dikkat çekerek, Devlet ve Millet düşmanlarına söz vererek Cumhuriyeti ve değerlerini tartışmaya açmak isteyen bir zihniyetle mücadele ettiklerini belirten konuşmasında “İzmirli değerlerini hiçbir zaman kaybetmemiştir. Sandıkta bunlara en şiddetli cevabı verecektir” dedi.

İşte MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun o konuşması:

"Ülkemizi bölmek isteyen, vatanımızı bölmek isteyen, daha bundan çok kısa bir süre önce hepimizce malum İktisat Kongresi’nde getirip bölücüleri konuşturduklarında Cumhuriyet’i tekrar tartışmaya açabileceklerini söyleyen hadsizlere elbette ki İzmir en şiddetli cevabını verecektir. Benim bundan şüphem yoktur. Niye yoktur biliyor musunuz? Çünkü İzmirli değerlerini hiçbir zaman kaybetmemiştir. İzmirli; mevzu vatansa, mevzu milletse gereğini yapacaktır, bundan en küçük şüphem yoktur.

Ömrüm bunlarla mücadele ile geçti. Kalan ömrümde ise bunlarla mücadele etmeye devam edeceğim. İzmir’de Türk milliyetçiliği ve Atatürkçülüğü kullanmak isteyen yüzlerine maske geçiren bir takım vardır. Biz bu maskeleri indirmeye devam edeceğiz. Biz bunların yüzlerine taktığı maskeyi, gizlendikleri düşüncelerin arkasında neler yapmaya çalıştıklarını biliyoruz. Bunları ifşa etmeye devam edeceğiz. Bunlarla ilgili hesabımız hiç bitmeyecek.

İzmir’de Cumhuriyet’in değerlerine Atatürk’ün değerlerine kim ters düşüyor ise kim milletin bu değerleriyle örtüşmüyorsa, benim savaşım sona kadar onlarladır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyorum."

1c8e393a544c2637adb64b66b98ed4c7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.