MHP'li Osmanağaoğlu: Kur’an-ı Kerime yapılan saldırıyı ifade özgürlüğü olarak gören herkes habis ruhlu alçak karakterlidir

MHP'li Osmanağaoğlu: Kur’an-ı Kerime yapılan saldırıyı ifade özgürlüğü olarak gören herkes habis ruhlu alçak karakterlidir

MHP İzmir eski Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; İsveç'te bir camii önünde Kur'an yakılmasına ilişkin, "Kur’an-ı Kerime gerçekleştirilen saldırıyı “ifade özgürlüğü” olarak gören, pazarlayan, sıradanlaştıran herkes habis ruhlu, alçak karakterlidir" dedi.

MEDYA EGE - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir önceki dönem Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Twitter hesabından, İsveç’in başkenti Stockholm'de bir camii önünde gerçekleşen Kuran-ı Kerim yakma olayına ilişkin paylaşımda bulundu.

Osmanağaoğlu, yaptığı paylaşımda; yapılanın ifade özgürlüğü adı altında Müslümanlara karşı yapılan bir saldırı olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"Kur’an-ı Kerim tüm insanlığa bahşedilmiş bir hidayet rehberidir. Beşeri sistemler kendi iplerini çekerken, azgınlar güruhu insanlığa ölümcül zehrini akıtırken, umudun yegane kılavuzu Kelâmullah’a İsveç’te yapılan saldırı insanlığın huzuruna da yapılan çirkin saldırıdır.

İsveç tarafından müsaade edilen bu alçaklıkların görmezden gelinmesi, tolere edilmesi mümkün değildir, kabul edilebilir de değildir. Bu sebeple; yaşanan ahlaksızlığın, tüm İslam Aleminin tek yürek olduğu bir günde yaşanması topyekun müslümanlara karşı yapılan bir saldırıdır.

Kur’an-ı Kerime gerçekleştirilen saldırıyı “ifade özgürlüğü” olarak gören, pazarlayan, sıradanlaştıran herkes habis ruhlu, alçak karakterlidir.

Yapılan saldırıyı lanetliyorum. Şüphesiz ki Allah nurunu tamamlayacak, Türk milleti ulvi davasından geri adım atmayacak, İslam Dünyası gecikmiş uyanışını gerçekleştirecektir."

ekran-alintisi-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.