MHP'li Osmanağaoğlu muhtarlarla bir araya geldi!

MHP'li Osmanağaoğlu muhtarlarla bir araya geldi!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Bayındır’da Mahalle Muhtarları ve STK temsilcileriyle buluştu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Muhtarsız idare sistemi, muhtarsız sosyal ve toplumsal yapı akla da, mantığa da, yönetim sistemimizin doğasına da tamamen aykırıdır.” sözlerini hatırlatarak MHP’nin muhtarlara verdiği değerin altını çizdi.

bayindir-1.png

Programda muhtarların mahallelerine ilişkin dile getirdiği sorunlarla ilgili lazım gelen adımları ivedilikle atacaklarının sözünü veren Osmanağaoğlu; “Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızın 8’incisini düzenliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Aliağa, Dikili, Bergama, Kemalpaşa, Menemen, Beydağ ve Kiraz ‘da muhtarlarla toplantılarımızı gerçekleştirdik. Birinci ağızdan sorunları dinledik. Çözüm bekleyen hususları not aldık. Arkadaşlarımızla birlikte zaman kaybetmeden ilgili kurum ve kuruluşlarla yazışmalarımızı balattık. Hem yazılı hem de sözlü olarak takip ettiğimiz bu süreçlerin neticesinde; bizlerle paylaştığınız sorunların çözümüne katkı sunmayı murat ediyoruz. İnşallah hep beraber daha güzel bir Bayındır için el ele vermenin sonuçlarını yakın zamanda göreceğiz.” dedi.

.png

Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlemlenen toplantıya Osmanağaoğlu’nun yanı sıra; MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İl Yöneticileri, Bayındır İlçe Başkanı Şevki Aksu, Bayındır Belediyesi Meclis Üyesi Osman Kadan ve çok sayıda muhtar katıldı.

Osmanağaoğlu ve beraberindekiler; muhtarlarla gerçekleştirilen toplantının ardından Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk’ü ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’i de ziyaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.