MHP'li Osmanağaoğlu sert konuştu!

MHP'li Osmanağaoğlu sert konuştu!

TBMM’de Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu görüşmeleri sürüyor. 

Tamer Osmanağaoğlu; Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak’ın Gara bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonu itibarsızlaştırmaya çalışanları eleştirdi. Konuşmasında Gara şehitlerini anan Osmanağaoğlu; “Kahraman Türk askeri, bebek katillerinin Gara’da Kâbusu olmuş, “Türk’e kefen biçenin ölümünün korkunç olacağını” cümle âleme bir kez daha göstermiştir.” ifadelerini kullandı. 

whatsapp-image-2021-02-17-at-21.05.28.jpeg

“Ne hazindir ki; her dönem ortaya çıkan terör seviciler, Türk Ordusunun bombardımanı sebebiyle hayatlarını kaybettiği iftirasıyla, bir kez daha ortaya çıkmışlardır” diyen Osmanağaoğlu şöyle seslendi: 

“Şehitlerimizin huzurunda; bu milletin birliğine, bu devletin dirliğine göz dikenlere ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin’in ölümsüz ruhuyla sesleniyorum: O kurşunları sıkan kahpelerden, sıktıranlardan, destek olanlardan, kahpeliğe çanak tutanlardan, lafı evirip çevirip, söze taklalar attırıp destek olanlardan, buluta kement atıp kartal avına çıkanlardan, etrafı sise gömüp kurdu tuzağa düşürmeye kalkanlardan, onların ağababalarından, yerli işbirlikçilerinden, dışardaki patronlarından, sırtlarını dayadıkları, silah ve akıl aldıkları güya büyük devletlerden hesap sormak, burunlarından fitil fitil getirmek, gök kubbeyi başlarına yıkmak, dünyayı onlara dar etmek, kendi kanlarından boğmak boynumuzun borcu, aldığımız nefesin diyetidir!”

Türk milletinin kederine ortak olma şerefine nail olmayan hainler,Türk milletinin gösterdiği onurlu duruşu gösteremeyen haysiyetsizler,Türk Devletinin kararlı mücadelesine omuz vermekten imtina eden korkaklar dün olduğu gibi bugün de vardır.Evet; tercih buhranı yaşayan bu şekilsizlerin bir kısmı dağdadır. Bir kısmı şehirdedir, bir kısmı da çok daha yakınımızdadır! 

Bilinmelidir ki; biz bu toprakları kimsenin lütfu ile vatan bellemedik! Masa başında, bilmem hangi kumarbazın, tilkinin hesabıyla sınırlarımızı çizmedik! Kimsenin inayeti ile kimsenin desteği ile varlığımızı garanti altına da almadık! Neyimiz varsa bileğimizin hakkıyla, alnımızın teriyle, öz emeğimizle, aklımızla, basiretimizle elde ettik ve kanımızla, canımızla elimizde tuttuk.Bu toprakların her çakıl taşı kılıç hakkımız, her dağı, her tepesi şehitler diyarıdır! Her mevsimi, her rüzgârı, her yağmuru öfkemizdir, şefkatimizdir, gözyaşımızdır, hasretimizdir. Kimse zannetmesin ki, vaadimiz, sözümüz geçmişte kalmıştır! Bir şehidimizin yerine, bin el onun silahını kavramak için hazırdır! Milyonlarca yürek, kanı delice pompalar damarlara, bu vatana akıtmak için.

Türk Tabipler Birliğine Sert Tepki 

“Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi” adlı PKK işbirlikçilerinden teşekkül eden çukur ehlinin, teröristler için yayınladıkları taziye mesajını lanetlediğimi, ayaklarımızın altına aldığımızı açık bir şekilde ilan ediyorum. Bu çukur konseyinin mesajını kınayan, lanetleyen, Anadolu’nun birçok noktasından ses veren doktorlarımızın, Tabip Odalarının ve onurlu mensuplarının önünde saygıyla eğiliyorum. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.