MHP'li Osmanağaoğlu, "Türkiye’ye Tehditlerle ve İftiralarla Yön Verilemez!"

MHP'li Osmanağaoğlu, "Türkiye’ye Tehditlerle ve İftiralarla Yön Verilemez!"

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ABD Temsilciler Meclisinin Türkiye aleyhine kabul ettiği tasarıları sert bir dille eleştirdi.

TBMM’de grubu bulunan dört siyasi partinin de ortak deklarasyon ile kınadığı ve “yok hükmündedir” dediği tasarılara atıfta bulunan Osmanağaoğlu şu ifadeleri kullandı: 

“Ülkemiz terör örgütlerinin cirit attığı bataklıkları teker teker kurutmakta, terörle muzaffer olabileceğini sanan ve ellerinden kan damlayan katillerin tekerine de çomak sokmaktadır. Bu sebepledir ki; sözde medeni dünyanın insanlık onurunu ayaklar altına alan “temsilcileri” tozlu raflardan çıkarttıkları karanlık tasarıları tekrar gündeme getirmiştir. Binlerce Müslüman masum Türk’ün kanına giren, faşist, ırkçı ve Türk düşmanı Ermeni çetelerinin iftiralarını referans alarak hazırlanan tasarıların ABD Temsilciler Meclisinde geçirilmesi asla kabul edilemez.”

Türkiye’ye Tehditlerle ve İftiralarla Yön Verilemez! 

Türkiye’ye tehditlerle ve iftiralarla yön verilemeyeceği ve Türk Devletinin tam bağımsız bir ülke olduğu gün gibi ortadadır. Türk milleti emperyalist sistemin ağababalarıyla ilgili hükmünü Çanakkale de vermiş, İmzasını Sakarya’da atmış, mührünü de Dumlupınar, Kocatepe ve İzmir’de vurmuştur.”

ABD Temsilciler Meclisinde kabul edilen tasarıların herhangi bir bağlayıcılığı bulunmasa da Türkiye’ye verdiği mesaj açısından önemli görünüyor. ABD Temsilciler Meclisinin kabul ettiği tasarılarda mesnetsiz ve herhangi bir dayanağı olmayan iddiaları referans kabul etmesi ve Türkiye karşıtı tasarıları kabul etmesi sert tepkilerle karşılanmıştı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.