MHP'li Şahin, "Cumhur İttifakına inanıyoruz!"

MHP'li Şahin, "Cumhur İttifakına inanıyoruz!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den önemli açıklamalar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimleri için İzmir’den yola çıktı. İnanıyor ve iddia ediyorum ki başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere 20 ilçe belediyesi alacağız. Beka meselesi devletimizin ve milletimizin dirliği bu seçimlerin önemini ortaya koyuyor. Bugüne kadar inançlarımızdan ve liderimizin talimatlarından taviz vermedik. Yine aynı imanla seçimlerde tüm kadrolarımızla sahada olacağız ve zafer kazanacağız” dedi.

İzmir Hizmete Aç

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen “Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı” na katılan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili olarak daha önceden ortaya koyduğu iddiasını yineledi. Şahin şöyle konuştu; “Genel Başkanımızın banisi olduğu Cumhur İttifakı genel seçimlerden ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden nasıl başarıyla çıktıysa mahalli idareler seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizim Türk Milliyetçileri olarak bu ittifaka olan inancımız sarsılmaz bir şekilde tamdır. İddia ediyorum ki Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi ve otuz adayımızla bugüne kadar görülmemiş bir siyasi başarı elde edeceğiz. İzmir hizmete aç, İzmir Cumhur İttifakının belediyecilik anlayışını bekliyor, o gün de artık çok yakındır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin Emrindeyiz

Cumhur İttifakı’nın her türlü siyasi saplantıdan uzak ve de Türk Milletine dayanan bir yapı olduğunu da sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Türk devletine ve milletine dışarıdan ve içeriden sayısız saldırı olurken politik tutuculuk yapmak bize yakışmaz. Biz her şeyden önce Türkiye diyen bir hareketiz. Geçmişte Başbuğumuz Alparslan Türkeş nasıl ki devlete sahip çıktıysa bugün de liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi aynı irade ve kararlılıkla devletimize ve milletimize sahip çıkmaktadır. Onun emir ve talimatlarıyla, inanç ve yüksek sorumluluk anlayışımızla Cumhur İttifakının başarısı için çalışıyoruz.” Dedi

Beş İlçe MHP’nin Olacak

Partisinin beş ilçede gösterdiği adaylara da tam anlamıyla güvendiklerini söyleyen Şahin, “tüm adaylarımıza güveniyoruz. Aliağa, Çeşme, Dikili, Foça ve Narlıdere adaylarımızla belediyeleri alacağız. Tüm mensuplarımız ve kadrolarımızla üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Yola çıktık. İnanıyor ve iddia ediyorum ki 20 ilçemizi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız. Beka meselesi devletimizin ve milletimizin dirliği bu seçimlerin önemini ortaya koyuyor. Bugüne kadar inançlarımızdan ve liderimizin talimatlarından taviz vermedik. Yine aynı imanla seçimlerde tüm kadrolarımızla sahada olacağız ve zafer kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.