MHP'li Şahin,  "Tire’de Saflarımız Sık Başımız Dik!"

MHP'li Şahin,  "Tire’de Saflarımız Sık Başımız Dik!"

MHP İzmir il teşkilatı Milletvekilleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı Tire Toptepe’de bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tire İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında partililere hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin İzmir il teşkilatına selam ve başarı dileklerini iletti. Partililer Lider Bahçeli’nin selamını ayakta alkışladı.

Osmanağaoğlu: Planları Bozuldu

“Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi ve ardından yürümekle iftihar ettiğimiz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörüleri, duruşu ve sergiledikleri tavır Türk milletinin üzerine oyun kuranların oyununu bozmuş ve bozmaya devam etmektedir.” Diyerek sözlerini sürdüren Osmanağaoğlu, Genel Başkan Bahçeli’nin önceliğinde Türkiye’nin çok büyük engelleri aştığını Siyasi ve toplumsal krizlerden medet umanlarının planlarının suya düştüğünü, kavga ve cephe siyasetinde ikbal arayanların ise kendi kazdıkları kuyuya düştüğünü ifade etti.

tireosmanagaoglu.jpeg

Zilletin Gerçek Kimliği Ortaya Çıktı

Yaşananların Türkiye’de ve dünyada birçok maskeyi düşürdüğünü de vurgulayan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; “Zillet İttifakını oluşturan partilerin ve particiklerin gerçek kimlikleri ifşa olmuştur. Zillet İttifakını ortaya çıkaran gücün hangi mekanizma tarafından yönlendirildiği ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakının güç kaybetmesi için yasadışı örgütlerle hedef birlikteliklerini eylem birlikteliklerine döndürecek kadar gözü dönenlerin kirli ilişkileri, kimlerden medet umdukları, hangi devletin kuklalığına hazır oldukları her gün yeni bir örnekle karşımıza çıkmıştır. Değil Türkiye Cumhuriyeti Devletini; kendi partilerini bile yönetme beceri ve kabiliyetinden uzak olanların Türk milletine verebilecekleri hiçbir şey olmadığı bir kez daha açık olmuştur.” Dedi.

MHP’nin Anayasa Gururu

Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı “100 Yılda 100 Maddelik Anayasa Taslağı” hakkında da konuşan Osmanağaoğlu: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 4 Mayıs 2021 tarihinde açıkladığı “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Maddelik Yeni Anayasa” çalışması bu açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Meydanlarda, televizyon ekranlarında, buldukları her fırsatta Anayasa Değişikliğinden bahsedip Türk milletinin önüne hiçbir somut metin koyamayanlara inat Milliyetçi Hareket Partisi 100 Maddelik Anayasa teklifini ana hatlarıyla kamuoyu ile paylaşmıştır. Uzlaşma kültürünün hakim olmasını ve Türk milletinin kültürel değerlerine uygun, devlet gelenekleriyle uyumlu, çağın gereklerini karşılayan Yeni Anayasa İhtiyacına cevap vermeyi milli bir vecibe olarak gören Milliyetçi Hareket Partisinin teklifi hepimizi gururlandırmış, büyük Türk milletini de umutlandırmıştır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yeni bir Anayasayı büyük Türk milletine kazandırmayı tarihi, tarihi ahlaki ve milli bir sorumluluk olarak gören partimizin anayasa teklifinin Başlangıç kısmında yer alan “Allah’ın lütfu, kardeşlik ruhu ve vatan sevgisiyle varlık bulmuş biz Türk Milleti” düsturu geleceğin Lider Ülke Türkiye’sinin de şifreleri olarak karşımızda durmaktadır.” İfadelerini kullandı.

tiremhp3.jpeg

Kalyoncu: Lider Teşkilat Doktrin Önceliğimizdir

MHP’nin İzmir 1. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise yaptığı konuşmada Ülkücü Hareketin şiarı olan “lider teşkilat, doktrin” anlayışından bahsetti. Prof. Kalyoncu: “İzmir’de birçok fitne programı sergileniyor, bunu görüyor ve takip ediyoruz. Bu fitneciler şunu bilsin ki İzmir düşmanın denize döküldüğü şehirdir. İzmir birçok fitnenin yerle yeksan edildiği bir ilimizdir. Ülkücü Hareket İzmir’de daima nöbettedir.

MHP Türkiye’nin Kalbidir

Türkiye ve Türklük düşmanları neden MHP’ye saldırıyor? Çünkü MHP Türk Milletinin ve Türk Devletinin kalbidir. Bu kalbi her şart ve zeminde yaşatacak olan da bizleriz diyerek sözlerini sürdüren Kalyoncu, “İP’in fitnesi yerle bir edip büyük mücadelemizi Turan ile taçlandıracağız. Fitne üzerine yaktıkları ateş ilkönce onları yakacaktık hiç kimsenin şüphesi olmasın”

Şahin: Büyük Bir Mücadele Başlattık

İstişare toplantısında partililere hitap eden İl Başkanı Veysel Şahin; Bugün başlattığımız mücadele 2023 ve 2024 seçimlerinde zafer kazanana dek, Pagos zihniyetini İzmir’den kovana dek sürecek. Bizimle birlikte yol yürüyen bütün dava arkadaşlarımız fikir namusu olan adamlardır. Biz hiçbirini yolda bulmadık. Hepsi soylu mücadelelerden çıkarak yöneticilik yapıyorlar. İl Başkanı olarak hiçbir dava arkadaşımdan vazgeçmeyeceğimizi, ahirete kadar bu birliğimizi sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hep birlikte Pagos zihniyetini 100 yıl sonra bir kez daha denize dökeceğiz” dedi.

tiremhp.jpeg

Bahçeli Sayesinde Türkiye 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öngörüsü ve bilgeliği sayesinde Türkiye’de çok şeyin değiştiğini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Türkiye’de neler olduğunun farkına varmalıyız. Sanayimiz bütün zorluklara karşı büyük adımlarla ilerliyor. Bunu görmezden gelemeyiz. PKK eziliyor, FETÖ yıkılıyor! Buradaki kararlılık ve dirayet öncelikle Liderimizin ve Kadrolarının sonra da sizlerindir.

Fitne Hesabı Yapanları Yıkar Geçeriz

“Bizi sadece omuz omuza göremesinler, biz kol kolayız, biz el eleyiz ama en önemlisi biz gönül gönüleyiz.” diyerek açıklamasını sürdüren İl Başkanı Şahin, “Birliğimizi bozan bizden değildir. Birliğimizi bozanları yıkıp geçeceğiz. Bizim üzerimize plan yapanları yerle yeksan edeceğiz. Hiçbir ülkücüden, dava arkadaşımdan ve yöneticimden vazgeçmem. Biz zafer için yemin ettik. Zafere hep birlikte yürüyeceğiz. Tire’de saflarımız sık, başımız dik. Baş gösterene fitne ve fesat çıkarana baş eğdirmek boynumun borcudur”

Lider Ne Derse O

Ülkücülerin takip etmesi gereken merkezin MHP’nin muhterem lideri ve genel merkezi olduğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin; “TBMM Grup Toplantısını takip edelim. Liderimiz ne derse o! O’nu dinleyecek, O’nu takip edecek ve O’nunla zafere ulaşacağız” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.