MHT Demir Beton, demokrasi nöbetinde

MHT Demir Beton, demokrasi nöbetinde

“Devletimizin yanındayız.”

15 Temmuz darbe girişimine Türk demokrasine yapılan hain saldırıya iş dünyasından tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye’de önemli sanayi firmaları arasında yer alan MHT Demir Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Toptan, 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimini protesto etmek amacıyla çalışanları ile birlikte yaklaşık bir haftadır hergün 15 şirket aracıyla birlikte demokrasi nöbetine katılıyor.

“Türk Milleti destan yazdı”

Hain saldırının Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği sayesinde bastırıldığını söyleyen Toptan, yaşanan olayın milletçe kenetlenmenin en büyük zaferi olduğunu belirtti. Türkiye’nin iç ve dış şer odaklarına karşı her zaman hazır olması gerektiğinin altını çizen Toptan, “Bu demokrasi destanında yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet diler,yaralılarımıza acil şifalar temenni ederiz. Onların 15 Temmuz gecesinde yazmış oldukları “Demokrasi Destanı” tarih sahnesinde her daim yaşayacaktır” dedi.

“Devletimizin yanındayız”

Ülke olarak birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Toptan, siyasi ayrım gözetmeksizin milletçe kenetlenmenin gerektiğini söyledi. Türk Milleti olarak tüm dünyaya emsal olacak bir şekilde milletçe demokrasi mücadelesinde ön saflarda yer almanın önemine değinen Toptan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi meydanları boş bırakmamalıyız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için bu zor süreçte Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Hükümetimize özverilerinden ötürü teşekkür ederiz. Her daim kendilerine destek olacağımızı özellikle belirtiriz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun ortak kaygımız yeter ki vatan olsun”diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.