Microsoft Band 2 Sanal Asistan Desteği Getiriyor

Microsoft Band 2 Sanal Asistan Desteği Getiriyor

Microsoft'un giyilebilir teknolojisi Band 2'ye Cortana desteği getirmeye hazırlanıyor

Microsoft tarafından üretimi gerçekleştirilen Microsoft Band 2 modeline Cortana ses asistanı desteğinin verileceği belirtildi.

Giyilebilir teknoloji alanında Microsoft tarafından üretimi gerçekleştirerek kullanıcılara sunulan Microsoft Band 2 versiyonunun yeni bir özelliği basına sızdırıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalardan Microsoft'un yeni ürününün Cortana ses asistanı özelliğine sahip olacağı belirtilirken bu konu ile ilgili detaylara ulaşmak mümkün oldu.

Yabancı basında yer alan haberlerde Cortana ses asistanı ile birlikte giyilebilir teknolojiler çok daha işlevsel bir özellik kazanacağı ve kullanıcıların ses Komutları ile birlikte asistandan yardım alarak cihazı çok daha kolay bir şekilde kullanılabileceği belirtildi.

Giyilebilir teknolojilerde özellikle ekranların küçük olması pek çok kişi için sorun yaratırken Microsoft tarafından geliştirilen bu yeni çözüm pek çok konuda kolaylık sağlayacak. Kişilerin ekrana dokunmak yerine Cortana yardımı ile bilgi alabileceği ve işlemlerini yapabileceği Microsoft Band 2 bu açıdan oldukça kolay bir kullanıma sahip olacak.

Konu ile ilgili yer alan haberlerde bu özelliğin önümüzdeki günlerde resmen kullanıma sunulması beklenirken Microsoft Band 2modelinin özellikleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Özellikle GPS özelliğinin kullanılmadığı taktirde 48 saate varan bir kullanım sağlayan cihaz oldukça uzun bir kullanım sunuyor. Cihaz aynı zamanda kalp atış hızı, barometre gibi pek çok farklı özellik bulunduğu için kullanıcıların sağlık takibini de çok daha doğru bir şekilde yapılabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.