Microsoft Teams güncellemesi eğlence barındırıyor

Microsoft Teams güncellemesi eğlence barındırıyor

Microsoft’un video konferans platformu Teams, Android ve iOS için yeni bir güncelleme aldı

Microsoft Teams aldığı yeni güncellemeyle iOS ve Android için farklı özellikleri barındıracak. Yayınlana güncelleme iOS’ta Teams toplantılarını ve aramaları reaksiyonlarla destekleyecek. Böylelikle kişiler konuşmaya ihtiyaç duymadan iletişim kurmayı başarabilecek. Güncellemenin Android cephesinde ise, toplantıları bir veya daha fazla kişiye yönlendirme seçeneği aktif hale gelecek.

Örneğin iOS’taki güncellemeyle katılımcılar arkadaşlarına canlandırmalı başparmak, kalp, alkış ve kahkaha gibi efektler gönderecek. Bunun yanında iPad’den canlı etkinliklerle sunum yapmak mümkün hale gelecek ve oturum açma sayfasına önbelleğe alınmış hesap bilgilerini kaldırmak mümkün olacak.

microsoft-teams-guncellemesi-yayinlandi-2.jpg

Android’de ise Arkadaşlarınız ve aileniz için Teams uygulamasında etkinlikle oluşturabilecek ve katılımlarını sağlayabileceksiniz. Öte yandan toplantıları bir ya da daha fazla kişiye iletmek de mümkün olacak. Uygulamaya ait bildirimler de artık Android 11’de bildirimler bölümünün en üstünde kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Wirecutter isimli site, Microsoft Teams’i incelemiş ve kurulumuyla kullanmasının zorluğuna dikkat çekmişti. Söz konusu güncellemenin bu soruna bir çözüp getirmiş olması da kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.