Microsoft’tan Xbox kullanıcılarını sevindirecek hamle!

Microsoft’tan Xbox kullanıcılarını sevindirecek hamle!

Microsoft, Xbox ile ilgili önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Microsoft, Xbox Live ve Game Pass abonelik paketlerini tek çatı altında toplayabilir.

Engadget‘ın haberine göre Microsoft’un Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold‘u tek bir abonelikte birleştirmeye hazırlandığı belirtiliyor. Microsoft ile ilgili haberleri sızdırmasıyla tanınan h0x0d adlı twitter kullanıcısına göre, bundle yapılacak ikili paket Xbox Game Pass Ultimate adı ile adlandırılacak ve aylık 14.99 dolar fiyatla kullanıcıların karşısına gelecek. Bundle abonelik paketinin yakın zamanda, hatta belki de bu ay içerisinde açıklanabileceği konuşuluyor.

Xbox Game Pass Ultimate planı, Xbox Live Gold ve Game Pass için aylık ödeme maliyetlerinden 5 dolar daha ucuz olacak. Bununla birlikte 12 aylık bir Xbox Live üyeliği aldıysanız ve kullanıyorsanız, Xbox Game Pass Ultimate’e geçtiğinizde hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz. Paketle birlikte 100’lerce ücretsiz oyun içeren Xbox Games Pass sisteminin de daha popüler bir hale gelmesi bekleniyor.

Microsoft, Xbox One S “Tam Dijital Sürüm“ün ortaya çıkmasıyla birlikte dijital oyun alanına iyice odaklanmış gibi görünüyor. Firmanın bundan sonraki cihazları da tamamen dijital pazara yönelik olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.