Mide ve akciğer kanserini önlüyor!

Mide ve akciğer kanserini önlüyor!

Asya armudu olarak bilinen naşi armuduna ülkemizde elma armudu ismi verilmektedir....

Yuvarlak bir yapıya sahip olan, tatlı ve sulu bir yapıya sahip olan naşi armudunun sağlık açısından da birçok faydası bulunmaktadır. Bildiğimiz armut görüntüsünden daha uzak bir görüntüye sahip olan naşi armudunun daha önce hiç duymadığınız faydalarını sizler için araştırdık.

nasi-armudunun-hic-duymadiginiz-faydalari-10960372.jpeg
Naşi armudunun birçok farklı rengi bulunmaktadır. Sarı turuncu ve kahverengi renkleri bulunan naşi armudunun lezzeti diğer armutlara göre daha tatlı ve suludur. Lezzetli olduğu kadar sağlık açısından da mucizevî etkileri olan naşi armudunun faydalarını sizler için araştırdık.

Işte naşi armudunun daha önce hiç duymadığınız faydaları...
 

Kanı temizler 

Naşi armudunun bilinen en önemli faydası kanı nötralize etmesidir. Kan vücudumuzun tabiri caizse benzini gibidir. Kanın temiz olması vücut sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Naşi armudu kanın içerisinde bulunan serbest radikallerin temizlenmesine yardımcı olarak  vücudumuzda herhangi bir hastalığın gelişmesine engel olur.
 

Sindirim sistemindeki zararlı atıkları temizler

Naşi armudunun en önemli özelliği düşük kalorili olmasıdır. Kemik, kan ve kadriyovasküler yani sağlık için gerekli olan tüm mikro besin maddelerini içeren bu meyve, sindirim sistemindeki atıkların hızlıca atılmasına yardımcı oluyor.
 

Kanserojen maddelerin atılmasını sağlar

Düzenli olarak yemeklerden sonra tüketilen armut, sigara veya aşırı dumana veya yanmaya maruz kalmış etlerin tüketimi ile vücuda giren kanserojen maddelerin vücuttan atılmasını hızlandırır.
 

Mide ve akciğer kanserini önler 

Naşi armudu, aşırı miktarda hidroksisinnamik asit ve kuersetin antioksidanları barındırdığından mide kanseri ve akciğer kanserini önlemeye yardımcı olur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.