MİKROBUN GÖNÜLLÜ MELEKLERİ

MİKROBUN GÖNÜLLÜ MELEKLERİ

İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet Yapmış olduğu Sosyal Sorumluluk Projeleri ile iyilik hareketlerine devam ediyor.

Gönüllülük esasına dayalı bu projelerde kendi tabiri ile gönül dostlarından büyük destek alıyor.Özge Erdiyar ve Yeliz Yurdakul bunlardan bazıları.
''Biz Mikrop Hikmet'i hem sanatçı kimliği ile hemde Emin El tavrı ile çok güveniyoruz.Bu nedenle mümkün olduğu kadar yardım istediğinde  kendi imkanlarımız yetişemediğimiz yerde eş ve dostlarımızdan katkı alarak destek olmaya çalışıyoruz.Biz biliyoruz ki Mikrop Hikmet bunu yerine ulaştırır.Keşke her sanatçı onun gibi duyarlı olsa.Sonuna kadar kendisinin yanında yer alacağız'dediler
Yine bir başka Mikrop Hikmet gönül dostlarından biri olan Fatmanur Keçici Yuyucuoğlu her fırsatta kendisine destek olanlardan biri.
Fatmanur Keçici ise '' Sahnede işini en iyi şekilde yapan biri çılgın deli dolu ve bitip tükenmeyen enerjisi ile hepimizi eğlendiriyor.Birde gündüz kalıp insanlara ,hayvanlara ve doğaya yardım ediyor.Bunu görüp de takdir etmemek mümkün değil. Ben ailem ve dostlarım elimizden geldiğince Sevgili Mikrop Hikmet'in yanında olmaya çalışıyoruz.Kıyafet ise kıyafet kütüphaneler için Kitapsa kitap.Şehit fethi sekin kütüphanesi için kitap topladığını duyunca kapı kapı dolaşarak kitap topluyorum.Allah ondan razı olsun.Bizim için o tam bir sanatçı' dedi.
Biz bize yeteriz sosyal sorumluluk projelerine tüm hızıyla devam eden Mikrop Hikmet Allah sağlık verdikçe hem sahnemizi en iyi şekilde yapacağız hemde bu yardım harekatına tüm hızımızla devam edeceğiz.Biz bunu sadece Allah rızası için yapıyoruz.Bu yardımı ben yapmıyorum sadece aracıyım'dedi.

mikrop,-ege.jpg

unnamed-(1)-080.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.