MİKROP’UN DOĞUM GÜNÜNDE  ÇOK GÜZEL HAREKELER

MİKROP’UN DOĞUM GÜNÜNDE  ÇOK GÜZEL HAREKELER

İzmir'de Maske Mesafe ve Temizlik kuralına uygun Coronavirus kapsamındaki tedbirlere uyarak örnek bir konser düzenlendi

İzmir’de sahne dünyasının en renkli siması olan şovmen şarkıcı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş’a sürpriz doğum günü yapıldı. Sevenleri LÖSEV'e bağışta bulunup sertifikasını kendisine hediye etti.

Türkiye’de yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Mikrop Hikmet duygu dolu anlar yaşadı.

Doğum gününde Menderes ilçesine bağlı Çatalca Oksijen Garden’de sahne alan sanatçı anonsun ardından sahneye çıktı. Sevenlerinin birçoğu sosyal medyadan örgütlenmişti. Yoğun bir kalabalık karşısında  sahneye çıkan Mikrop Hikmet’i sevenleri bir anda balonlar ve  kendisine ait yüz şablonlu maskelerini takarak "İyi ki doğdun Mikrop" En faydalı Mikrop    ve "İyi ki varsın" sloganları ile şarkıcıyı karşıladı. Sevenlerinin bu sürprizine Mikrop Hikmet de kayıtsız kalmadı. Onlara coşkulu bir gece yaşattı…

0-494.jpg

Gece boyunca maske ve mesafe anonsu yapan sanatçıya birde sürpriz bir hediye verildi.

Doğum günü hediyesi olarak Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği Kendisine Lösev'e bağışta bulunarak Lösemili çocuklar vakfı LÖSEV yaşam sertifikasını hediye etti.

‘’ Bu hediye hayatımda aldığım en güzel hediye oldu. Şuan inanılmaz duygulandım. Var olun ‘’diye konuşan Sanatçı konuşmasına ‘’ Hakkınızı helal edin İzmir’den çok uzak bir yerde sahne alıyorum ve görüyorum ki sevenlerim mekânı doldurmuş. Buraya kadar geleceklerini hiç düşünmedim. Benim için çok büyük sürpriz oldu’’ dedi.

Çeşitli hediyelerin verildiği gecede pastalar kesildi. Sonrasında sevenlerini sahneye alan Mikrop Hikmet sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak toplu halde fotoğraf çekildi.

Geceye Türkiye Meclis Üyeleri Birliği başkanı Yalçın Kocabıyık, Sarı Zeybek Kültür sanat derneği başkanı Ayla Taşdelen ve yönetimi, Biz Bize yeteriz platformu genel koordinatörü ve organizatör Özcan Gencelli ve platform üyeleri, Köşe yazarı Nur saylan, Mardinliler federasyonu yönetim kurulu üyesi Beşir Çoban, Menderesli sevenlerinin yansıra yüzlerce kişi katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.