"Milletimizle aramıza mesafe koymayız"

"Milletimizle aramıza mesafe koymayız"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı'yı ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı'yı ziyaret etti. Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Gümüşpala mahallesinde ev ziyaretleri yapan Çankırı, Cengizhan mahallesinde de iftara katıldı.  Bayraklı’da yaşayan hemşerilerinin ilgisinden memnun kalan Çankırı, “memleketten selam getirdim” diyerek bayraklı sakinleriyle sohbet etti.

unnamed-(5)-115.jpg

Onur mahallesinde kıraathane ziyareti yapan Çankırı, birlik mesajı verdi. “Mecliste vekiller yolcudur gelir geçer ama millet hancıdır. Kalıcı olan millettir” diyen Ceyda Bölünmez Çankırı, Yamanlar mahallesinde gittiği kıraathanede ‘seçimden sonra gelmezsiniz’ diye sitem eden bir vatandaşa imzalı not bıraktı. “Kıymetli Abuzer Abime aynı masada oturmaya geleceğim” diye not yazan Çankırı, “Halkla iç içe olduk olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi. 

unnamed-(3)-197.jpg

“AK Parti milletiyle arasında hiçbir zaman mesafe koymadı” diyen Çankırı, “Milletin kapısı olan açık kapı projesiyle hizmeti hızlandırdık. Vatandaşlarla birebir iletişim kurularak, talep, şikâyet ve önerilerin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi, en kısa sürede sonuçlandırılması ve vatandaşa bilgi verilmesi amacıyla 81 ilde ‘Açık Kapı’ birimleri oluşturduk” şeklinde konuştu.

unnamed-(2)-271.jpg

İSTİHDAMDA REKOR KIRDIK

Konuşmalarında AK Parti’nin icraatlarına değinen Milletvekili Çankırı, çalışma ve sosyal güvenlik alanında yapılan yatırımlara ilişkin şunları söyledi; “İzmir’de son 15 yılda çalışma, istihdam ve sosyal güvenlik alanında 941,43 milyon TL yatırım yaptık, istihdamda rekorlar kırıyoruz. Dünyada yaşanan krizlere rağmen, ekonomi ve istihdam alanındaki olumlu performansımızı önemli ölçüde devam ettirdik. İşsizlik oranındaki düşüş, işgücüne katılım ve istihdam oranlarındaki artış yüzümüzü güldürüyor. 2002’den bugüne toplam 414.584 vatandaşımızı İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirdik. Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik sistemi sorunlarına çözümler ürettik. 2002 yılında İzmir’de aktif sigortalı kişi sayısı 786.446 iken 2018 yılı Ocak ayı itibariyle aktif sigortalı sayısı 1.330.075 olmuştur. Aktif sigortalı kişi sayısı son 15 yılda % 69 seviyesinde artmıştır. İzmir ilinde bugüne kadar teşviklerden yaklaşık 309.079 işverenimiz; 2.057.044 sigortalımız yararlanmıştır. Ödenen toplam teşvik tutarı ise yaklaşık 6.823.419.099 TL’dir.”

unnamed-(1)-329.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.