Milletvekili aday adayı Keskin: Daha İyi Bir Bingöl İçin Herkesi Dinleyeceğiz

Milletvekili aday adayı Keskin: Daha İyi Bir Bingöl İçin Herkesi Dinleyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Milletvekili Aday Adayı Metin Keskin "Daha iyi bir Bingöl için yürüteceğimiz çalışmaları şekillendirmek için herkesi dinledik ve dinlemeye devam edeceğiz" dedi.

İş İnsanı Metin Keskin, MHP Bingöl milletvekili aday adayı oldu.

whatsapp-image-2023-03-21-at-16-51-41-1.jpeg

Keskin, MHP Genel Merkezinde aday adaylığı müracaatında bulundu. 14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için siyasi partilerde devam eden aday adaylığı müracaatlarında son gelindi.

whatsapp-image-2023-03-21-at-16-51-41-2.jpeg

Yaklaşık 15 aydır Bingöl’de saha çalışmaları yürüten Keskin, “Uzun süredir Bingöl’de saha çalışmalarımızı yürütüyoruz. Adım atmadık yer, sıkılmadık el kalmayana kadar çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gittiğimiz her yerde insanımızı dinledik. Onların dertlerine de, sevinçlerine de ortak olduk. Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccühle karşılandık. Daha iyi bir Bingöl için yürüteceğimiz çalışmaları şekillendirmek için herkesi dinledik ve dinlemeye devam edeceğiz. Genel Merkezimiz ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin uygun görmesi halinde ve Bingöl halkının teveccühüyle, Bingöl halkının sorun ve talepleri için mecliste canla başla çalışacağız” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-03-21-at-16-51-41.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.