Milletvekili Beko, gençlerle bir araya geldi

Milletvekili Beko, gençlerle bir araya geldi

İzmir'in Karaburun ilçesinde gerçekleşen 12. Ulusal Gençlik Kampı’nda sosyal hizmet öğrencileri ile bir araya gelen CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, öğrencileri mesleki ve kişisel gelişimleri için gösterdikleri çabadan dolayı tebrik etti.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, Sosyal Hizmet Federasyonu tarafından düzenlenen ve 3-7 Ağustos tarihleri arasında İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan Mavi Bayraklı Ardıç Plajı’nda gerçekleşen 12. Ulusal Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. 57 gencin katılımıyla gerçekleşen etkinlik hakkında konuşan Beko, sosyal hizmet öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimleri için gösterdikleri çabadan dolayı kendilerini tebrik etti.

fzkkirnxeaei8vi.jpg

Milletvekili Beko, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Sosyal hizmet uzmanı ve öğrencilerinin meslek örgütü olan Sosyal Hizmet Federasyonu’nun 3-7 Ağustos tarihleri arasında Ardıç Plajı’nda 57 gencin katılımıyla gerçekleştirmekte olduğu 12. Ulusal Gençlik Kampı’nı ziyaret ettik. Mesleki ve kişisel gelişimleri için planladıkları kamptan dolayı gençlerimizi kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

fzkkiq-xkampc6w.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.