Milletvekili Bursalı: Kemeraltı esnafının sesini duyacak bir belediye başkanı var mı!

Milletvekili Bursalı: Kemeraltı esnafının sesini duyacak bir belediye başkanı var mı!

Kemeraltı esnafını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Kemeraltı esnafının İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların uzaması nedeniyle zor durumda kaldığını belirtti.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Kemeraltı esnafıyla bir araya geldi. Esnaflarla sohbet ederek, esnafların sorun ve taleplerine kulak veren Bursalı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemeraltı'da gerçekleştirilen çalışmaların uzamasından dolayı esnafın zor durumda kaldığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi'ne ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklenen Bursalı, "Kemeraltı esnafının ve sakinlerinin sesini duyacak bir Belediye başkanı ya da yetkilisi var mı!" şeklinde konuştu.

Bursalı, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Günde bir milyon insanın girip çıktığı Kemeraltı esnafı ve misafirleri, aylardır işkence çekiyor! İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir kaç günde bitirebileceği çalışma aylardır sürdüğü için esnaf da misafirlerin de her gün (deyim yerindeyse) canı tehlikede! Açılan çukurlar, hiçbir güvenlik önlemi alınmadan aylardır açık! Görme engelli bir vatandaş ya da çocuk her an bu çukurlara düşebilir! Yollar toz içinde! Açıkta satılan yiyeceklerin üzeri ve tekstil ürünleri toz içinde! Esnaf toz içindeki yolları kendi suluyor, bu sefer de yollar çamur oluyor! Kemeraltı esnafının ve sakinlerinin sesini duyacak bir Belediye başkanı ya da yetkilisi var mı!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.