Milletvekili Bursalı'dan CHP Lideri Özel'e: Buradan size ekmek çıkmaz

Milletvekili Bursalı'dan CHP Lideri Özel'e: Buradan size ekmek çıkmaz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "Buradan size bugüne kadar ekmek çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak. Hadi başka kapıya!" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP Lideri Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarına tepki gösteren Bursalı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak “Bunların değişim dedikleri şey sadece koltuk sahibinin değişmesiymiş anlaşılan. Yoksa zihniyet aynı karanlık, aynı köhne ve aynı darbeci zihniyet” ifadelerini kullandı.

111.jpg

“CUMHURBAŞKANIMIZA YETKİYİ MİLLET VERDİ”

Bursalı, Anayasa Mahkemesi önünde yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anayasaya uymamakla suçlayan ve “Sen de yok hükmündesin ve biz de sana yetki sorumluluk veren maddeyi saymayız” diyen Özel’i eleştirerek şu sözlerle 15 Temmuz hatırlatması yaptı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yetkiyi milletin tam da kendisi verdi. O millet ki 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımıza ve anayasal düzene baş kaldıranların başını bir gecede çıktıkları deliğe soktu.”

“DARBE HEVESLERİ BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞ”

CHP Genel Başkanı Özel’in darbe heveslisi olduğunu söyleyen Bursalı, “Şecaat arz ederken sirkatin söyleyen CHP’nin yeni genel başkanı, zihninin bir köşesindeki darbeci heveslerini yeni göreviyle birlikte büyütmeye başlamış. Buradan size bugüne kadar ekmek çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak. Hadi başka kapıya!” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.