Milletvekili Çankırı'dan Bergama ziyareti

Milletvekili Çankırı'dan Bergama ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Bergama'da ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Bergama ilçe ziyareti programı kapsamında ilçe genelinde ziyaretlerde bulundu.

f4m4ckoxiaafuxf.jpg

Çankırı, programın açılışını AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı'nda, teşkilat ve muhtarlarla bir araya gelerek gerçekleştirdi. Buluşmada, yapılan çalışmalar değerlendirilerek Bergamalı vatandaşlardan gelen sorun ve taleplere yönelik çözümler konuşuldu.

f4nvroyw0aazdrq.jpg

Bergama İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Göksu Damla Tekstil Konfeksiyon Fabrikası’nda, büyük bölümü kadınlardan oluşan fabrika işçileriyle buluşan Çankırı; çalışanlara kolaylık dileyerek, "Yurt içi ve yurt dışına yaptıkları üretimle hem ekonomiye hem de istihdama katkı sağlayan firma sahibimize teşekkür ediyoruz" dedi.

f4ncz47woae-ai7.jpg

Taziye ziyaretlerinde de bulunan Çankırı; trafik kazası sebebiyle vefat eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Sabahat Unsu ile Gazanfer Taştan’ın vefat eden eşi Emine Taştan için taziye ziyaretlerinde bulunarak vefat edenlere rahmet, ailelelerine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

f4nxbhbxeaa0fvf.jpg

Taziye ziyaretlerinin ardından Kapalı Çarşı'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Çankırı'nın bir sonraki durağı ise AK Parti üyelerinden Kübra Aktaş’ın oğlu İbrahim Can’ın sünnet mevlidi oldu.

f4n3d5lwyaegqni.jpg

f4n-emrxmaeenyw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.