Milletvekili Çankırı'dan umut dolu buluşma

Milletvekili Çankırı'dan umut dolu buluşma

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma Derneği başkan ve üyeleriyle bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, gelecekte daha fazla işbirliği ve projeler için umut dolu bir buluşma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Seferihisar ilçe ziyareti programı kapsamında ilçe genelinde ziyaretler gerçekleştirdi.

f4dazbuxeaeoyfp.jpg

Seferihisar'da, programın açılışını vefa ziyareti ile yapan Çankırı, daha sonra Turabiye Mahallesi muhtarı Hüseyin Göztepe’nin vefat eden annesi Gülşen Göztepe için taziye ziyaretinde bulundu. Çankırı yaptığı ziyarette aileye başsağlığı ve sabır diledi.

f4dbnclwaaaq0in.jpg

Çankırı'nın bir sonraki durağı ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma Derneği oldu. Dernek Başkanı Orhan Yüce ve yönetimi ile bir araya gelen Çankırı, yapılan ziyarette sosyal yardımlaşma ve toplumsal sorumluluk alanındaki önemli çalışmaları değerlendirdiklerini, gelecekte daha fazla işbirliği ve projeler için umut dolu bir buluşma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

f4dvgvcxyaab3x6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.