Ednan Arslan ve Başkan Batur'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Ednan Arslan ve Başkan Batur'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte Ankara'da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "'Güzel İşler Kalbe Değer' felsefesiyle yürüttüğü çalışmaları paylaştığı, güzel bir sohbet gerçekleştirdik." dedi

Nilda Altın Okay- Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Toplantısına katılan CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

fsa9unyxmaiepj1.jpg

Milletvekili Arslan, ziyarete ilişkin paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Konak Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur başkanımızla ziyaret ettik. 'Güzel İşler Kalbe Değer' felsefesiyle yürüttüğü çalışmaları paylaştığı, güzel bir sohbet gerçekleştirdik." ifadelerine yer verdi.

fsa9vsxxmam1g2q.jpg

Başkan Batur ise "Ülkemizi karanlıklardan aydınlığa taşıyacak olan Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP PM Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Ednan Arslan ile birlikte ziyaret ettim. Konak’ın daha yaşanabilir bir kent olması için yaptığımız çalışmaları aktardım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, ülkemizi yeni bir siyaset anlayışıyla güçlendirip, ufkunu açacak olan dostlarımızla birlikte, iktidar yolunda emin adımlarla yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

fsa9v1ywqaq0aju.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.