Milletvekili Hamza Dağ, Manisa Teşkilatını ziyaret etti

Milletvekili Hamza Dağ, Manisa Teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda il ve ilçe Tanıtım ve Medya Başkanları ile bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Görev ve sorumluluklarımıza ilişkin değerlendirmede bulunduk" dedi.

Nilda Altın Okay- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda il ve ilçe Tanıtım ve Medya Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda birim faaliyetleri, görev ve sorumluluklara ilişkin değerlendirmede bulunuldu.

fvsnh3yxeayx1-y.jpg

Milletvekili Dağ, ziyarete ilişkin paylaşımında "Manisa'dayız... AK Parti İl Başkanlığımızda il ve ilçe Tanıtım ve Medya Başkanlarımız ile bir araya gelerek birim faaliyetlerimiz, görev ve sorumluluklarımıza ilişkin değerlendirmede bulunduk." ifadelerini kullandı.

fvsnh34x0aersrs.jpg

AK Parti Manisa İl Başkanlığında düzenlenen toplantının ardından Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret eden Dağ, "Belediye başkanlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.

fvsjxnfwiaiywk2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.