Milletvekili İnan: Gençliğimiz ilhamını şanlı mazisinden almaktadır

Milletvekili İnan: Gençliğimiz ilhamını şanlı mazisinden almaktadır

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, devletin her anlamda ve her konuda gençleri desteklediğini belirterek ‘’Türkiye’nin yeni yüzyılını omuzlarında yükseltecek gençliğimiz; ilhamını şanlı mazisinden almaktadır’’ dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, devletin her anlamda ve her konuda gençleri desteklediğini belirterek ‘’Türkiye’nin yeni yüzyılını omuzlarında yükseltecek gençliğimiz; ilhamını şanlı mazisinden almaktadır’’ dedi.

unnamed-2.jpg

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in ilk imzacısı olduğu TBMM Genel Kurulu'nda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmeler tamamlandı. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) gençlere yönelik fona destek çıkmadığını, bu fonun LGBT ve türevlerine destek veren bir fon olması dahilinde ‘Evet’ oyu için sıraya gireceklerini belirterek sert çıktı.

Aile ve Gençlik ve Fonu aracılığı ile bugün toplamda senelik, 5 Milyarlık bir kaynağın sadece gençlere takdim edildiğini ifade eden Milletvekili İnan, şunları dile getirdi:

‘’Komisyon görüşmelerimizde tüm partilere bir çağrıda bulunmuştum, Tüm partilere, Gelin Türkiye Millet Meclisi olarak Cumhuriyetin 2. yüzyılında Aile ve Gençlik Fonu'nu gençlere armağan edelim dedim. Ama üzülerek söylüyorum ki hayır diyen partiler oldu. Şimdi söyleyin; Gençlerin yanında mısınız değil misiniz? Şayet bu fon aile ve gençlik fonu değil de LGBT ve türevlerine destek veren bir fon olsaydı; evet oyu için sıraya girecektiniz. Ayrıca bizim LGBT ve türevlerine vereceğimiz en ufak bir destek olmayacak. Zaten sizler yeterince dışardan fon alıyorsunuz. Yıllarca Z kuşağı türküsü söylediniz. Şimdi burada hayır oyu vererek nasıl bakacaksınız o Z kuşağının yüzüne?! Gençler olarak bizler, bugün bu kanun teklifine hayır oyu verenleri unutmayacağız. Çünkü… Biz geçmişte de gençlere nasıl düşman kesildiklerini çok iyi biliyoruz. Geçmişte Belediyelerin üniversite öğrencilerine burs vermesini yargıya taşıyıp engelleyenleri çok iyi biliyoruz… Geçmişte seçilme yaşının 18’e indirilmesine de hayır diyenleri çok iyi biliyoruz. Ama biz, size rağmen indirdik. Ama siz zihninizde hala indiremediniz. Hani siz gençlerin partisiydiniz? Bugün CHP başta olmak üzere millet ittifakının hiçbir siyasi partisinde 30 yaş altı tek bir milletvekilleri yok. Bugün bu salonda bulunan en genç 5 milletvekilinden 4 tanesi AK Parti’nin. Çünkü biz biliyoruz ki; Demokrasi gençlerle güzel. Siyaset gençlerle anlamlı.’’

"KAHKAHALARLA, DİL ÇIKARTARAK GÖNDERDİNİZ"

‘’Seçim öncesi 'Gençlerin demokrat amcası' diye gençlere yutturmaya çalıştınız’’ diyen İnan, ‘’Gençlerin Cumhurbaşkanı diyerek her türlü pazarlamayı yaptınız. Ama bu şekilde pazarladığınız adayınızı kahkahalarla, dil çıkartarak gönderdiniz. Ama sizde değişen hiçbir şey yok. Değişen şey yüz ve isim. Zihniyet aynı, bakış açısı aynı, gençlerle olan münasebet aynı, kurgu ve yapaylık aynı… Kısacası, 6 ay önce söylediği sözü inkâr edenlere gençler hiçbir zaman güvenmez, itibar etmez" şeklinde konuştu.

"BU GENÇLİK İÇİN HÜKÜMETİMİZİN ATAMAYACAĞI HİÇBİR ADIM YOKTUR"

‘’Devletimiz her anlamda ve her konuda hem maddi hem manevi olarak gençleri destekliyor ve yapılması gereken ne varsa yapıyor’’ diyerek sözlerine devam eden Milletvekili İnan, şunları söyledi:

‘’Türkiye’nin yeni yüzyılını omuzlarında yükseltecek gençliğimiz; ilhamını şanlı mazisinden almaktadır. Bu gençlik için hükümetimizin atamayacağı hiçbir adım yoktur. İşte bu adımları attıktan sonra Türkiye’nin geleceğe dair hayallerini, Türkiye’nin geleceğe dair iddialarını daha özgüvenli, daha dinamik ve o gençlere yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu nedenle gençlere en faydalı olacağımız, gençlere en geniş bir şekilde mümkün olduğunca katkıda bulunacağımız ve kısacası gençlere geleceklerini güçlü temeller üzerinde inşa etmelerinde yardımcı olunması, gençlerin gelişim ve girişimlerine destek verilip; sosyal risklere karşı korunmaları amacıyla Fon’umuzu en güçlü içerikle takdim etmek için çalıştık. Ve bunu da bağımsız ve hür enerji politikamızdan aldığımız güçle yapıyoruz. Doğalgaz ve petrol keşiflerimiz ve tabi kaynaklar alanlarındaki çalışmalarımızdan elde ettiğimiz kaynaklarımız ve ileri çalışmalarımızla birlikte Aile ve Gençlik Fonu vasıtasıyla vatandaşlarımıza, özellikle gençlerimize ulaşmış olacak.’’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.