Milletvekili İnan: İyi ki doğdun gençliğimizin ve geleceğimizin partisi!

Milletvekili İnan: İyi ki doğdun gençliğimizin ve geleceğimizin partisi!

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'nin 22. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda partisinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

MEDYA EGE - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'nin 22.Kuruluş yıldönümü sebebiyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

İnan yaptığı paylaşımda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin hizmet odaklı siyaset anlayışından sonra Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"Aydınlığa açık, karanlığa kapalı' diyerek yola çıkan AK Partimizin ülkemize ve milletimize hizmet yolundaki 22’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye’nin makus kaderini değiştiren, ülkemizi hapsedildiği siyasi bunalımlardan, ekonomik krizlerden ve her türlü vesayet odaklarından çıkaran AK Parti, milli iradenin temsilcisi olarak sessiz devrimler yapmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin hizmet odaklı siyaset anlayışından sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Partimizin siyaset anlayışı gençlerimizi, kadınlarımızı, yaşlı vatandaşlarımızı, öğrencilerimizi ve milletimizin tüm fertlerini kucaklayan, kurumlarımızı ve devletimizi yeniden milletimizle buluşturan bir anlayış olmuştur. Böylece, tüm haksızlıklara karşı mücadele etmeyi ve milli iradeyi hakim kılmayı siyasetinin merkezine alan AK Parti, ülkemizde ekonomiden sağlığa, yerel belediyecilikten ulaşıma, eğitimden savunma sanayiine kadar her alanda çağ atlatmıştır. Milletimizin önüne her daim büyük hedefler koyan, küresel bir güç olma yolunda çeyrek asra yüzyıllık projeler sığdıran AK Parti siyaseti, milletimizin her kesiminden aldığı büyük destek ve teveccüh ile girdiği her seçimden birinci olarak çıkmanın gururunu yaşamaktadır. Vesayet odaklarına, kapatma davalarına, darbe girişimlerine, e-muhtıralara ve diğer engellemelere rağmen Cumhurbaşkanımız liderliğindeki AK Parti kadroları Hakk’a ve halka hizmet anlayışıyla ilkeli siyaset yolculuğuna devam etmektedir. Son örneğini 14 Mayıs Seçimlerinde gördüğümüz gibi, milletimiz tüm manipülasyonlara, dışarıdan verilen desteklere, boş vaatlere ve algı oyunlarına karşı AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımızı iktidara taşımıştır. Kendi kaderini milletimizin kaderinden ayrı görmeyen AK Parti kadroları da, aradan geçen yıllara rağmen büyüyerek, ilkeli siyaset anlayışını koruyarak ve birlik olmaya devam ederek her alanda ülkemizin gelişmesi için çalışmaktadır. 14 Ağustos 2001’de başlayan büyük Türkiye yolculuğunun yıl dönümünde, AK Partimizin kuruluşunun 22’inci yılını kutluyor, başta gençlik çalışmalarımızda canla başla çalışan genç kardeşlerimiz olmak üzere, bu kutlu davada yol yürüdüğümüz tüm AK parti kadrolarına şükranlarımı sunuyorum. İyi ki doğdun gençliğimizin ve geleceğimizin partisi."

f3dsxguxwaai-tx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.