Milletvekili İnan, İzmirlileri TEKNOFEST'e davet etti

Milletvekili İnan, İzmirlileri TEKNOFEST'e davet etti

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu’nun ev sahipliğinde Karşıyaka’da gerçekleşen Sıra Gecesi Programında konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte Sıra Geceleri programına katılan AK Partili Eyyüp Kadir İnan açıklamalarda bulundu.

f6vorrowcaarvum.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını İzmirlilere ileten İnan katılımcılara 27 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek TEKNOFEST festivali için çağrıda bulundu; “İzmir’e Sayın Cumhurbaşkanımzın da desteğiyle çok büyük bir teknoloji festivali, dünyanın ve ülkemizin en ün yapmış festivali TEKNOFEST geliyor. İnşallah 27 Eylül’den 1 Ekim’e kadar şehirimizde teknoloji harikalarını göreceğiz. Yerli ve milli alandaki icraatlarımızı göreceğiz. Bağımsızlık mücadelemizdeki kahramanlarımızı göreceğiz. Tüm hemşehrilerimizi çarşamba gününden itibaren Çiğli Havalimanı’na bekliyorum, davet ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.