Milletvekili İnan'dan Başkan Soyer'e yanıt: İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız

Milletvekili İnan'dan Başkan Soyer'e yanıt: İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'engelleme' açıklamalarına tepki göstererek; " İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Harmandalı Tesisi’nin kapatılmasından, kurulması planlanan yeni tesise kadar önlerine çıkarılan engelleri anlattığı bir video paylaşarak alternatif olarak sundukları yerlere de, çeşitli bahanelerle senelerdir onay verilmediğini söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan Başkan Soyer'in açıklamalarına tepki gösterdi. Soyer'in, yaptığı hataların sonucu olarak kamera karşısında suçlu aramaya koyulduğunu ifade eden İnan, "25 yıldır İzmir’i siz yönetiyorsunuz, çöp sorununu sürekli halının altına süpürmüşsünüz, ilgili bakanlıkların yaptığı teknik uyarıları dikkate almamışsınız. Sizin tek anladığınız konu vahşi depolamadır. Maalesef bu yönteminizle İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız" dedi.

İnan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Mülga Twitter yeni adıyla X seçim öncesinde; 'Yalan, Acziyet ve Çaresizlik Depolama Alanı' değildir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının “Sosyal Medya Heyelanı Riski” taşıyan paylaşımlarına karşı tüm İzmirli hemşerilerimi seçime kadar daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

Tunç Soyer yalan yanlış bilgiler dolu bir video paylaşımı yapmış. Yaptığı hataların sonucu olarak kamera karşısında suçlu aramaya koyulmuştur. Atık su ve katı atık tesisleriyle İzmir'i tüm çevre sorunlarıyla boğuşturan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sıradaki hedefi Menderes'tir. Harmandalı'yı Menderes'e taşımak çözüm olmadığı gibi tam aksine Menderes'e büyük bir saldırıdır. Yıllardır Harmandalı'ya tek faydası olmayanların böyle bir yetkisi de yoktur. 25 yıldır İzmir’i siz yönetiyorsunuz, çöp sorununu sürekli halının altına süpürmüşsünüz, ilgili Bakanlıkların yaptığı teknik uyarıları dikkate almamışsınız. Sizin tek anladığınız konu vahşi depolamadır. Maalesef bu yönteminizle İzmir'i ekolojik sorunlarla baş başa bıraktınız.

Bu sırada;

HÜKÜMETİMİZ, HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞIMIZ,

Narlıdere Metrosu,
Konak Tramvayı yeni araç alımı,
Çiğli Tramvayı ve
Buca Metrosu için finansman imkanlarına kavuşturulmasıyla ilgili onay vermiştir.

AK Parti için İzmir'in önemi büyüktür.
Recep Tayyip Erdoğan için İzmirlilerin yeri ayrıdır. Hayırlı uğurlu olsun.

Biz bu anlam ve önem uğruna çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Hükümetimiz İzmir için bu adımları atarken Tunç Soyer vaktini terörü övenlere, MİT mensuplarımızı deşifre edenlere, Gezi Parkı isyanı faillerine ayırıp cezaevi ziyareti yaptı.

Hizmetsizliği alışkanlık haline getirmiş CHP ve Tunç Soyer'in şikayet edeceği, bahane olarak kullanacağı bir gündem kalmamıştır.

Ellerinde kala kala 7 ayları kalmıştır :) Geri sayım başladı..."

fuvd4cywiawa3m8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.