Milletvekili İnan'dan 'Tugay' değerlendirmesi: 5 yıl boyunca ilçede bir icraat yapmadı

Milletvekili İnan'dan 'Tugay' değerlendirmesi: 5 yıl boyunca ilçede bir icraat yapmadı

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, 5 yıl boyunca ilçede bir icraat yapmadığını ifade etti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Kemalpaşa'da düzenlenen vefa yemeğinde AK Parti'de görev yapmış yöneticiler ve üyelerle bir araya geldi. Kemalpaşa'nın geçen 5 yıl içinde çok zaman kaybettiğini belirten İnan, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) yönetim nedeniyle ilçenin 25 yıl geri götürüldüğünü, belediyecilik hizmetleri konusunda vatandaşların mağdur edildiğini savundu. 31 Mart'ta seçimi kazanarak Kemalpaşa'nın hizmet açığını kapatmak istediklerini belirten İnan, "56 gün boyunca Cumhurbaşkanımız size çok güveniyor. Cumhurbaşkanımızla ne zaman İzmir'i konuşsak bana Kemalpaşa diyor. Cumhurbaşkanımızı bu güzel ilçeye olan sevgisini inanıyorum ki Kemalpaşalılarda karşılıksız bırakmayacak. 56 gün boyunca tüm önceliğimizi belediye başkan adayımıza vererek, birlikte omuz omuza geçirmeliyiz" dedi.

unnamed-2.jpg

"İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ CEMİL TUGAY'IN KARŞIYAKA'DA GEÇİRDİĞİ BAŞARISIZ DÖNEMDEN İYİ BİLİR"

İnan, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın kenttin tüm sorunlarını bildiğini, hem İzmir'de hem de Kemalpaşa'da seçimi kazanmak istediklerini anlattı. CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığını hatırlatan İnan, şunları kaydetti: "Açıkladıkları isim Karşıyaka'da tek bir kalem icraat yapmadığını, ilçenin ekonomisini ve kaynaklarını ne kadar çarçur ettiğini de iyi biliyoruz. Karşıyaka'daki işçilere ve emekçilere, maaşını dahi ödeyemeyen bir belediyecilik anlayışını yönettiğini de biliyoruz. İzmirli hemşehrilerimiz Cemil Tugay'ın Karşıyaka'da geçirdiği başarısız dönemden iyi bilir. Zaten büyükşehir belediye başkan adaylığı CHP'de böyle başarıyla ölçülen bir şekilde olmuyor. Kongrelerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özer'i destekledi diye bugün büyükşehir adayı. Bir vefayı ödeyecekleri bir tablo oldu. Ama İzmir kendi parti içerisindeki hesapları taşıyacak bir şehir asla değil."

unnamed-1.jpg

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KEMALPAŞA BELEDİYESİ'Nİ KAZANMAK İSTİYORUZ, BUNUN İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

İnan, İzmir'de ve Türkiye genelinde Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerindeki gibi seçimlerden zaferle çıkacağını anlattı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da Cumhur İttifakı olarak Kemalpaşa Belediyesi'ni kazanmak istediklerini, bunun için çok çalışacaklarını ifade etti. AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar da Cumhur İttifakı olarak Kemalpaşa'da seçimi kazanmak için 7 gün 24 saat esasına göre çalıştıklarını, ilçede birçok önemli projeyi hayata geçirmek istediklerini anlattı. Toplantının ardından İnan, Saygılı ve Atar Kemalpaşa'da esnaf ziyareti yaparak, seçimlerde destek istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.