Milletvekili Kasapoğlu'ndan dev yatırım için ilk adım

Milletvekili Kasapoğlu'ndan dev yatırım için ilk adım

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ve Kula Belediyesi işbirliğinde kurulan Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera'da ilk fideleri AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu dikti.

AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisa'ya yaptığı ziyarette dev yatırımın ilk adımını attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ve Kula Belediyesi işbirliğinde Çalışan ve Üreten Gençler programı kapsamında Kula ilçesi Şehitlioğlu Mahallesi’nde kurulan ve 180 bin adede yakın fidan üretiminin yapılacağı Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera da ilk fide dikimi etkinliğine katılan Kasapoğlu, bölgeye hitap eden dev yatırımın Kula’ya hayırlı olmasını temenni etti. Spor branşında Kula’ya kazandırdıkları çeşitli eserlerle Kula’nın adını Türkiye’ye duyurmak için önemli adımlar attıklarını dile getiren Kasapoğlu, teknolojik serada üretim yapılmasıyla Kula’nın hem ekonomik hem de istihdam refahına kavuşacağını söyledi. İlçe halkının bu dev yatırımı mutlaka yerinde görmesi gerektiğini de dile getiren Kasapoğlu, Kula’nın geleceği için son derece önemli olan bu projenin sürdürülebilirliği için Kula halkının bu projeye sahip çıkması gerektiğini de vurguladı.

aw100037-04.jpg

Kasapoğlu’nun ve protokol üyelerinin konuşmasının ardından dönemde 180 binden fazla üretimin yapılacağı seranın ilk fidelerini Kasapoğlu ve beraberindeki heyet yaptı. Fide dikimlerinin gerçekleştirilmesinin ardından Kasapoğlu, tesisi inceleyerek yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.

aw100037-03.jpg

aw100037-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.