Milletvekili Kaya: Buca Cezaevi planlarına karşı olanlar yine boşa düştü

Milletvekili Kaya: Buca Cezaevi planlarına karşı olanlar yine boşa düştü

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevine ilişkin bir açıklama yaparak “İzmir için, laf değil iş üretmeye devam!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Belediyesi’nin Adnan Kahveci Caddesini trafiğe açmasına ilişkin yayınladığı videoyu paylaşarak Buca Cezaevi planlarına sahip çıktı.

0x0-cevreyolunda-orman-kiyimi-iddiasi-curudu-1580412823821.jpg

Videoda vatandaşların yolun açılmasından duyduğu memnuniyete vurgu yapan Milletvekili Kaya “Buca Cezaevi planlarımız sonrası, Adnan Kahveci Caddesi'nin açılmasıyla trafiği rahatlatacağımızı ve burada Buca Belediyesi'ne pazaryeri alanı da tahsis ettiğimizi söyledik. Verdiğimiz alanda çalışan Buca Belediyesi, 144 gün sonra tek şeridini bitirdi ve yol trafiğe açıldı. Buca Belediyesi'nin paylaştığı videoda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek, ihtiyaçlara uygun, ne kadar doğru bir planlama yaptığımızı tekrar göstermiştir. AVM'cileri hüsrana uğratarak yaptığımız plandaki yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla memnuniyetler daha da çoğalacak. Cezaevi planlarına dava açan ve başta kentsel dönüşüm olmak üzere İzmir'in hayrına olan her şeye karşı çıkan istemezükçüler yine boşa düştü. Baş destekçileri, Buca'da dikili ağacı olmayan Soyer'in de neye karşı olduğunu herkes gördü. İzmir için, laf değil iş üretmeye devam!” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.