Milletvekili Kaya'dan Küçükmenderes çıkarması

Milletvekili Kaya'dan Küçükmenderes çıkarması

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes’te başladığı programlarına Konak, Torbalı, Bayındır, Ödemiş ve Beydağ ilçelerinde devam ederek bir günde 6 ilçeyi turladı.

Sabahın ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarına devam eden Kaya, günü 376 kilometre yaparak tamamladı. 
 

10 KASIM TÖRENLERİYLE BAŞLADI 
 

10 Kasım sabahı Menderes’te “Atatürk’ün Ebediyete İrtihalinin 79. Yıl Dönümü Çelenk Sunma Töreni” ile başladığı programlarına Konak ilçesindeki resmi anma törenine katılarak devam eden Kaya, buradan Torbalı’ya geçti. Torbalı’da Pazartesi günü gerçekleşecek olan “Göztepe Spor Kulübü Altyapı Tesisleri Lansman Töreni” öncesinde yapılan son hazırlıkları gözden geçiren Kaya’nın sonraki durağı ise Bayındır ilçesi oldu. 
img_0457.jpg

İZMİR'İN EN BECERİKSİZ BELEDİYESİ BAYINDIR
 

Bayındır’da İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve partililer tarafından karşılanan Kaya, ilçe binasında toplanan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada kalabalık bir gruba hitap eden Kaya, 2009-2014 yılları arasında Bayındır'ın büyük hizmetlerle tanıştığını  hatırlattı. O dönemde, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birinin Bayındır'da yaşandığını ifade eden Kaya, "Bayındır bizi biliyor. İnsanlarımız ahde vefalıdır.

 

AK Parti döneminde Bayındır'a büyük eserler kazandırıldı. Duble yol, Adliye binası, yeni hükümet konağı, TOKİ konutları, tarihi eser restorasyonları, belediye hizmet binası, çiçekçilikte yapılan atılımlar, TCDD tren hattındaki iyileştirmeler ve daha burada sayamadığımız birçok hizmet bizim dönemimizde yapıldı. Başbakanımız Binali Yıldırım'ın talimatıyla Bayındır doğalgaza da kavuştu. Biz Bayındır'a her zaman büyük önem verdik, vermeye de devam ediyoruz. Ben bu bölgenin evladıyım. Komşu ilçeniz olan Torbalı'da doğdum ve büyüdüm. Küçükmenderes Havzası'nı karış karış bilirim. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Bizden sonra göreve gelen yönetimin beceriksizlikleri ortadadır. İzmir'in en başarısız, en beceriksiz belediyesi Bayındır Belediyesi'dir.

 

En basit konularda, en ufak sorunlarda bile çözüm yolunu bulamıyor, her işi eline yüzüne bulaştırıyor. Vizyonları yok, iş yapma kabiliyetleri sıfır. Bırakın Bayındır'a yeni hizmetler kazandırmayı, bizim yaptığımız eserlerin bakımını bile yapamıyorlar. Ancak az kaldı, Bayındırlı hemşehrilerim bu kötü yönetimden kurtulacak ve tekrardan AK belediyecilik ile tanışacaktır. Teşkilatımızın dinamizmi ve heyecanı karşısında bunu rahatlıkla söyleyebilirim" şeklinde konuştu. Partideki programının ardından Bayındır Hükümet Konağı’na geçen AK Partili vekil, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kiraz ve Kaymakam Mehmet Ali Öztürk’ü makamlarında ziyaret etti. 


ÖDEMİŞ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR


Bayındır’dan sonra Ödemiş’e geçen Mahmut Atilla Kaya, Ödemiş’in AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Belediye binasında meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştiren Kaya, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in gerçekleştirdiği çalışmalar, ilçeye kazandırdığı yatırımlar ve geleceğe yönelik projeleri ile Ödemiş’in tarihini değiştirdiğini belirtti. Ödemiş’e doğalgazın geldiğini, yeni devlet hastanesi inşaatının tamamlandığını, Kiraz-Ödemiş-Bayındır-Torbalı bölünmüş yolunda çalışmaların hızla devam ettiğini hatırlatan Kaya, “Ödemiş’te dur durak bilmeden çalışan bir Belediye Başkanı var. İlçesi için gecesini gündüzüne katıyor. Başbakanımız Ödemiş’in tüm meseleleri ile yakından ilgileniyor. İşte, muhalefetin ‘Ödemiş’e asla gelmez’ dediği doğalgaz geldi, şu anda Ödemişli hemşehrilerimiz doğalgazla ısınıyor. Ödemiş’e muhteşem bir hastane binası yapıldı.

Gençlik Merkezi inşaatının kabası bitmek üzere, tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacak. Bölünmüş yol Çatal’a kadar tamamlanmıştı, Çatal-İlkkurşun-Ödemiş ve Ödemiş-Kaymakçı arasında çalışmalar devam ediyor. Yine muhalefetin üzerini çizdiği bir projeyi daha ayağa kaldırdık. Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi küllerinden doğdu. OSB ile Ödemiş’te istihdam artacak. Başbakanımızın talimatıyla Ödemiş’e bir Çağrı Merkezi kurulmuştu. Burada da birçok gencimiz istihdam ediliyor. Belediyemiz birçok projeye imza attı. AK Parti ile birlikte Ödemiş altın çağını yaşıyor” şeklinde konuştu. 


BEYDAĞ'IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK  


Ödemiş’teki programının sonrasında Beydağ’a geçen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, burada da bir dizi programa katıldı, ziyaretlerde bulundu. Beydağ’da önce Kaymakam Gürkan Üçüncü’yü makamında ziyaret eden Kaya, sonrasında da AK Parti İlçe Başkanı Asil Aydoğdu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle parti binasında bir araya geldi. Beydağ'da gecenin geç saatleri olmasına rağmen oldukça kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Kaya, burada yaptığı konuşmada da yerel yönetime yüklendi. Beydağ'da uzun yıllardır görevde olan bir yerel yönetim olduğunu hatırlatan Kaya, Beydağ'a hiçbir hizmet yapılmadığının altını çizdi.

 

Beydağ'ın makus talihinin AK Parti belediyeciliği ile değişeceğini vurgulayan Kaya, "Beydağ artık 'yeter' diyor. Hizmet üretmeyen, sadece günü dolduran CHP'li yerel yönetimin kredisi bitmiştir. İşte, Ödemiş örneği ortada. Kiraz örneği ortada. Beydağ'ın iki komşusu da AK Parti belediyeciliği ile yönetiliyor. Şimdi artık Beydağ için de vakit gelmiştir. Teşkilatımız gecenin geç saatleri olmasına rağmen toplantımıza gösterdiği ilgiyle bunu ispatlamıştır." dedi. Kaya, toplantının ardından geçtiğimiz günlerde Van’da bölücü terör örgütü mensubu hainlerin alçakça saldırısı sonucu şehit düşen, Kahraman Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı'nın Beydağ'daki baba evine geçerek, Şehit Üsteğmen'in babası Önder Sakallı'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.