Milletvekili Kılıç: 2019’da kazanamadığımız illeri 2024 Yerel Seçimlerinde kazanacağız

Milletvekili Kılıç: 2019’da kazanamadığımız illeri 2024 Yerel Seçimlerinde kazanacağız

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Seçim sonrası parti içinde yaşanan tartışmalar ve önümüze çıkan tabloyu partinin iç dinamikleri ve örgütün deneyimiyle kısa sürede çözerek yerel seçimlere daha güçlü gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 2024 Yerel Seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Kılıç, yerel seçimlerde önemli başarılara imza atarak, Bursa, Balıkesir ve Denizli gibi şehirlerde de üstünlük sağlayacaklarına dikkat çekti.

346066348-765527491712031-1405291448936564801-n.jpg

Milletvekili Kılıç şunları aktardı; "CHP, beş yıldır gece gündüz çabaladığımız, uğruna binlerce kilometre yapıp geniş halk kitlelerine ulaştığımız bir seçim dönemi geçirdik. Sonucunda seçmenin yüzde 47,82’sinin oyunu alarak, az bir farkla bu seçimi kaybettik. Bu ülkede birbirinden farklı düşünen 6 parti bir araya gelerek kazanamasa da kitleleri sürükledi. Sahada birlikte çalıştı. Aslında istenince ayrıştırmadan, ötekileştirmeden de bu memleket için bir şeyler yapılabildiğini gördük. Şimdi önümüzdeki yerel seçime bir yıldan daha az bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, 100 yıllık bir parti ve refleksleri kuvvetlidir. Baraj altında kaldığında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olmuş biri olarak, bu refleksin gücüne şahit olduğumu belirtmek isterim. Geçmişten bu yana yaşadığımız zor günleri birlik, beraberlik ve akılla aşmayı bilen bir örgütüz. Seçim sonrası parti içinde yaşanan tartışmalar ve önümüze çıkan tabloyu partinin iç dinamikleri ve örgütün deneyimiyle kısa sürede çözerek yerel seçimlere daha güçlü gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 2019’da yakaladığımız başarıyı önümüzdeki yerel seçimde üzerine koyarak devam ettireceğiz. İstanbul ve Ankara’da meclis çoğunluğunu da sağlayacağız. 2019’da kazanamadığımız, Bursa, Balıkesir ve Denizli gibi yerleri de, Anadolu’da bir çok il ve ilçeyi de kazanacağız. Bu süreçten güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.