Milletvekili Kırkpınar, yeni adliye binası açılışına Bakan Tunç'u davet etti

Milletvekili Kırkpınar, yeni adliye binası açılışına Bakan Tunç'u davet etti

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa'da yapılması planlanan adliye binası ihalesinin Adalet Bakanlığı tarafından yapıldığını açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam eden bütçe görüşmeleri kapsamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Kemalpaşa ilçesine yapılması planlanan adliye binası ihalesinin yapıldığını kendilerine ilettiğini vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Bakan Tunç’u temel atma törenine davet ettiklerini ifade etti.

İzmir ve ilçelerinde yapılması planlanan kamu yatırımlarını ve vatandaşların talep ve önerilerini yakından takip eden AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa’da elzem ihtiyaçlardan biri olan adliye hizmet binasının yapılmasını da yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Kırkpınar, “Bütçe görüşmelerimiz deva ediyor. Biz de bu görüşmeler kapsamında hem bakanlıklarımızın çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya hem de muhalefetin iddialarına AK Parti olarak Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 21 yılda yapılan hizmetleri anlatarak açıklık getirmeye çalışıyoruz. Tüm bunların yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılı olan Türkiye Yüzyılı’nın ilk bütçesine katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu çalışmalar kapsamında hem İzmir’imizin hem de ilçelerimizin taleplerini de bakanlarımıza ve bürokratlarımıza iletmeye çalıyoruz” dedi.

Daha önce çeşitli nedenlerden dolayı yapımı geciken Kemalpaşa adliye binasını da çok yakından takip ettiklerini vurgulayan Kırkpınar, “Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz Tunç, Kemalpaşa ilçemize yapılması düşünülen adliye hizmet binası ihalesini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Biz de bu doğrultuda hem kendilerine teşekkür edip, hem de Kemalpaşalı hemşerilerimiz adına kendisini temel atma törenine davet ettik” ifadelerini kullandı.

82b8c5b9-d731-43c0-b060-392fdb8c1c41.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.