Milletvekili Nasır’dan "yatırımlar engelleniyor" çıkışı

Milletvekili Nasır’dan "yatırımlar engelleniyor" çıkışı

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “5 yıldır Mağrur İzmir’i Mağdur İzmir yapan zihniyet; hastane, toplu konut, Millet Bahçesi gibi vatandaşa doğrudan hizmet edecek yatırımları da engelliyor’’ dedi.

Kiraz'da 2022 yılında yapılacak yatırımlar hakkında bilgi veren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kiraz'daki yatırımları engellediğini söyledi. Nasır, Kiraz ilçesinde, 1 Eylül Belediye Spor Kulübü binasının açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan AK Partili Nasır, “Muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda, Cumhuriyetin 100'nücü yılını kutlayacağımız 2023 yılına az bir süre kala; sağlıklı nesillerin yetişmesi için önemli bir spor kulübünün açılışını yapıyoruz.

Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz için bizlere düşen görev; Türkiye Cumhuriyeti’ni Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 hedeflerimize ulaştırarak 2053 ve 2071 vizyonu ile gençlerimize Güçlü Türkiye’yi teslim etmektir. Emperyalistlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin bütün engelleme ve saldırılarına rağmen Cumhur ittifakı ile Türkiye Cumhuriyeti 2023 hedeflerine ulaşacaktır” diye konuştu.

necip-nasir-kiraz.jpeg

Gençlik merkezi müjdesi

1 Eylül Belediye Spor Kulübü bütçesinin Kiraz Belediyesi’nde hazır olduğunu söyleyen Nasır, Cumhuriyet Mahallesi’nde gençlik merkezi ve 9 Adet Halı saha yapılacağı müjdesini verdi. AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yapılacak merkezde; otopark, sinemalar, toplantı salonları, bowling salonu ve bunun gibi aktivitelerin yanı sıra gençlerin spor, müzik, sanat, resim gibi dallarda zamanlarını değerlendirecekleri bir yere kavuşmuş olacağını dile getirdi. Kiraz’da var olan halı sahalar haricinde biri merkezde olmak üzere 9 tane daha halı saha yapılacağını da kaydetti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hastane ve TOKİ’yi engelliyor

Milletvekili Necip Nasır, 25 yılda, Ege’nin incisi ‘Mağrur İzmir’i Mağdur İzmir’ yapan zihniyetin Kiraz Belediyesi’nin çalışmalarını ve Kiraz’a yapılacak yatırımları engellediğini belirterek şöyle devam etti; “Yapımı için ödeneği hazır olan 75 Yataklı Kiraz Devlet Hastanesinin planları ile dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılacak Toplu Konut Planları iki seferdir İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava neticesinde mahkeme kararı ile iptal edilmiştir. Hastane yapılmasını engelleyen zihniyeti anlayabilmek mümkün değildir. İzmir Büyükşehir Belediyesi yıllardır Kiraz’ın 15000’lik planlarını da yapmayarak, Kiraz’ın gelişimini de engellemektedir”

necip-nasir-kiraz-3.jpeg

Müjdeleri arka arkaya sıraladı

Necip Nasır “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engellemelerine rağmen 2022 yılında hastanenin ve dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılacak sosyal konutların da yapımına başlanılacak. Bu yıl içinde Küçük Menderes Nehri kenarında Millet Bahçesi yapılacak. Kiraz Hayvan barınağının ihalesi yapıldı. 2022 yılı içinde bölgenin ihtiyacını karşılayacak hayvan hastanesi Dokuz Eylül Üniversitesi, Bakanlık ve Kiraz Belediyesi iş birliği ile yapılacak. İğdeli mahallesi 112 Acil çağrı merkezi, İğdeli ve civar köyleri için Anadolu Lisesi ve İstiklal Mahallesi’nde yeni bir ilköğretim okulu yapılacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.