Milletvekili Osmanağaoğlu: Hesap sorulmadan bu defter kapanmayacak

Milletvekili Osmanağaoğlu: Hesap sorulmadan bu defter kapanmayacak

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Genel Kurulunda devam eden bütçe görüşmelerinde konuştu.

TBMM Genel Kurulunda 2024 Bütçesi görüşmeleri devam ediyor. Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda 12 askerin şehit olmasının ardından açıklamalar gelmeye de devam ediyor.

Şahsı adına söz alan MHP İzmir Milletvekili, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Tamer Osmanağaoğlu şehitleri rahmetle andığı konuşmasında “Teröristle ve terörizmle mücadele, son terörist de sarı torbaya girinceye kadar devam edecek, PKK’sından, DHKP-C’sine, FETÖ’sünden SDG’sine, YPG’sinden, PEJAK’ına, A’dan Z’ye, sırtlanından çakalına, bu topraklara ihanet içinde olan kim varsa hesabını verinceye kadar sürecektir. Canımızı yakanın canını almak, dalımızı kıranın ağacını kökünden sökmek haktır. Ve inanın, dağdaki hainlerden de ovadaki haysiyetsizlerden de hesap sorulmadan bu defter kapanmayacaktır” ifadelerini kullandı.

tamer-osmanagaoglu-9.webp

Konuşmasında “İşi hainlik, bildiği ihanet, meziyeti sahibine kölelik olan karaktersizler Türk milletinin ayaklarının altında ezilemeye devam edecektir” İfadelerini kullanan Tamer Osmanağaoğlu şunları söyledi; “Türk devleti kadrolarıyla ve kurumlarıyla yeniçağın yeni nesil tehditleriyle her türlü mücadeleyi göstermeye hazır ve muktedirdir. Bu kabiliyetin kullanılacağı yegâne hedef ise varoluş felsefesinin gereği olan milleti ve devleti ilelebet payidar kılmaktır. Unuttukları şey şu ki biz; Hüseyni bir inanmışlıkla hedefine yürüyen, Kürşad gibi hürriyeti ölüm pahasına kucaklayan, kanasa da ayaklarımız yürüyüşünden vazgeçmeyen, asırlar öncesinden müjdelenen bir kavmin mensuplarıyız. Bu yürüyüşün menzili; uygarlığın huzur bulduğu, insanlığın kana kana barış pınarından içtiği Türk ve Türkiye Yüzyılından başkası değildir. Bunun dışındaki tüm dayatmalar ayağımızın altında, bunun dışında yapılan tüm telkinler muhataplığımızın dışındadır. Uyuşturucudan köşeyi dönen, çocukları kaçırıp dağda sapkın emellerine alet eden, insan ticaretinden, organ ticaretine kadar ahlaksızlığın her türlüsünü meziyet haline getiren, ismi ne olursa olsun, tüm teröristlerle mücadele sonuna kadar sürdürülecektir.” Bu sebeple bilinmesini isterim ki; Cumhursuz Cumhuriyet rüyası kuranlar kâbuslarla uyanmaya, Türksüz millet tasarlayanların planları Türk’ün ferasetiyle bozulmaya devam edecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.