Milletvekili Polat, Beydağlı vatandaşların sorunlarını dinledi

Milletvekili Polat, Beydağlı vatandaşların sorunlarını dinledi

İzmir'in Beydağ ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, Beydağ'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Beydağ İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Şakir Başaran, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Polat, ardından vatandaşların sorunlarını dinledi.

fzoezbnwyamn9l8.jpg

Başkan Yılmazlar ile birlikte Beydağ Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Mahir Polat, muhtarlar aracılığıyla mahallelilerin yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu. Ardından Beydağ Ovacık Yaylası, Ödemiş Bıçakçı Yaylası ve Adaküre Mahallesinde üreticiler ile buluşan Polat, partisinin yerli üretim hakkında sunacağı çözüm önerilerini paylaştı.

fzps010xoaurmc2.jpg

Milletvekili Polat, ziyaretlere ilişkin paylaşımında "Beydağ'dayız.. Beydağ İlçe Başkanımız Şakir Başaran, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimizle bir araya geldik. Ardından vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek yaşadığı sıkıntılar ve çözüm yollarını konuştuk. Ardından Beydağ Belediye Başkanımız Feridun Yılmazlar ile birlikte Beydağ Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarlarımızla bir araya geldik. İlçemizde yaşanan sıkıntıları konuşup, görüş alışverişinde bulunduk" ifadelerine yer verdi.

fzo-57uwyaaz-c1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.