Milletvekili Polat: Sana söz iktidarımızda bahar gelecek

Milletvekili Polat: Sana söz iktidarımızda bahar gelecek

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’deydi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, seçime günler kala, saha çalışmalarına devam ediyor.

fvmxjr2wwamcpml.jpg

Milletvekili Polat, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile Andaç Otomotiv Onursal Başkanı Enver Çelik ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek sektöre yönelik fikir alışverişinde bulundu.

fvmxjr2wyaasvju.jpg

Polat öte yandan, öğrencilerle de bir araya gelerek keyifli zaman geçirdi. Milletvekili Polat, ziyaretlerine ilişkin şunları aktardı; “Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü ile Andaç Otomotiv’i ziyaret ederek sektörde yaşanan sorunları dinledik, ardından işçilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Andaç Otomotiv Onursal Başkanı Enver Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Demir Çelik’e misafirperverliği ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederim. Ardından Özel Denge Kolejini ziyaret ederek geleceğimizin teminatı öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diledik. Kurucu Temsilcisi Alaaddin Kurt’la eğitim sisteminde yaşanan sorunları ve partimizin çözüm önerilerini konuştuk. Projelerimiz hazır, sana söz iktidarımızda bahar gelecek."

fvmnco9wiai-kb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.