Milletvekili Yaşar Kırkpınar Bayraklılılardan destek istedi

Milletvekili Yaşar Kırkpınar Bayraklılılardan destek istedi

Bayraklı'da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti olarak Türkiye’deki istikrarın sürmesi için vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı'da vatandaşlarla bir araya geldi. Kırkpınar, ilçede taziye ziyareti, hasta ziyareti, esnaf ziyareti yaptı, ardından sahilde sıcak havanın keyfini çıkaran vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

d945ccc2-8bbd-4272-86c7-4e150f2704d8.jpg

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi. Her gün ilçe ve il merkezlerinde program düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, seçimlerin önemine değinerek, bu seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kırkpınar, Türkiye'de 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını vurgulayarak, İzmir'de de ulaşım başta olmak üzere, şehirde hayatı kolaylaştıran yatırımları yaptıklarına dikkati çekti.

Kırkpınar, “Biz İzmir için gece gündüz çalışırken, yedili masa bu şehrin insanlarına, 'Tıpış tıpış oy vereceksiniz' diyor. Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı, kahraman ordumuza hakaret edenler var. İzmir'in ilçelerini sayamayacaklar var. Bir tek İzmirlinin, yani sizlerin adayınız yok. Benim tanıdığım İzmir, kendini hiçe sayan bu kibir masasını sandıkta gereken cevabı verecektir. Benim tanıdığım İzmir, Cumhuriyetin ilk asrını heba eden, Türkiye Yüzyılı'nın da önünü tıkamak isteyen bu masayı sandığa gömecektir" dedi.

57d5646a-b748-41d5-af17-fedfdadec0de.jpg

14 Mayıs'ın Cumhuriyetin son 20 yılında çok büyük emekler ve fedakârlıklarla elde edilen kazanımların yarıda kalmasını istemeyenlerin iradesini sandığa yansıttığı bir seçim olacağını belirten Kırkpınar şunları kaydetti: “14 Mayıs, her türlü farklılığın ötesinde ülkesinin ve milletinin geleceğini düşünenlerin Türkiye Yüzyılı etrafında toplandığı bir seçim olacaktır. 14 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal'in bir asır önce İzmir'den işaret ettiği vatan toprakları gibi ülke iktisadını da esaretten kurtaracak, kalkınma atılımını hedefine ulaştıran bir seçim olacaktır. 14 Mayıs, Türkiye'nin ekonomisini Londra tefecilerine, güvenliğini terör örgütlerine, dış siyasetini emperyalistlere teslim etmek isteyenlere karşı yerli ve millî duruşun zaferinin seçimi olacaktır. 14 Mayıs, Cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi ve milletimizi her alanda dünyada hak ettiği yere çıkarma azminin seçimi olacaktır. Biz işte bu azmin, duruşun, iradenin temsilcisi olarak 14 Mayıs'ta sizin desteğinize talibiz.”

0e6174a0-dea2-4106-aab0-0065cfba9914.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.