Milletvekili Yücel: Buradan size ekmek çıkmaz

Milletvekili Yücel: Buradan size ekmek çıkmaz

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklenen Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa'ya yanıt vererek; "Buradan size ekmek çıkmaz" dedi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e "İzmir'in sorunları" üzerinden yüklenmesine tepki göstererek yanıt verdi.

Boyunağa İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın yer aldığı Egemenlik Evi önünde yaptığı açıklamada; İzmir Körfezi'ndeki kirlilik, su tüketimindeki pahalılık, ulaşımda '90 dakika' uygulamasında yapılan değişiklik ve terör örgütüyle bağlantı konuları üzerinden Başkan Soyer'i eleştirmişti.

Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Boyunağa'ya yanıt verdi. Yapılan paylaşımda;

"Siyasette, hakaret edince daha güçlü, manipülasyon yapınca daha haklı, bağırıp çağırınca daha doğru olmazsın. Bu sığ anlayışa en güzel yanıt İzmir halkından gelecektir. Dayanaksız iddiaların cevabı şeffaf belediyecilik anlayışıdır. Zafer Partisi İl Başkanının iftiraları siyaset hayatının silinmez kara lekesi olacaktır.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, halkın oylarıyla seçilmiştir ve her türlü engelleme, hakaret yada tehdide rağmen onurlu ve haysiyetli bir şekilde İzmir’e ve İzmir’lilere hizmet etmektedir.

Lümpenlikle, külhanbeyliğiyle, siyasete yakışmayan kirli bir dil ve üslupla polemik yaratarak siyasetten medet umanlar bilsin ki, buradan size ekmek çıkmaz" ifadelerine yer verildi.

f4otuwvxeaab8qe.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.