Milletvekillerinden CHP İzmir'e destek ziyareti!

Milletvekillerinden CHP İzmir'e destek ziyareti!

CHP İzmir Milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanlığı’nı Alsancak’taki yeni açılan il binasına ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İzmirli vekiller, yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ayrıca il başkanlığının dün maruz kaldığı ırkçı saldırı nedeniyle de 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetiminin ağırladığı vekiller arasında Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, Atila Sertel, Tacettin Bayır, Murat Bakan ve Bedri Serter yer aldı.

chp-li-vekillerden-il-orgutune-destek-h274919-99b47.jpeg

Görüşmede İzmir milletvekilleri, dün il başkanlığına gerçekleştirilen ırkçı saldırı için ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Ayrıca yeni il binası için de ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. İl binasını ziyaret eden vekillerden görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

Sevda Erdan Kılıç: ''Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yeni il binamızda İl Başkanımız ve yönetimimizle bir araya geldik. İktidara yürüdüğümüz bu yolda İl Başkanlığımıza yapılan alçakça saldırı için geçmiş olsun ve dayanışma,yeni il binamız için de hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.''

filhonkxoaagq3z.jpeg

Tacettin Bayır: Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, İl Başkanımız Deniz Yücel'e yeni il binamız için hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, hem de İl Başkanlığımıza yapılan saldırı için geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.