Milli klavye Samsung telefonlara geliyor!

Milli klavye Samsung telefonlara geliyor!

Türk Telekom‘un akıllı klavyesi Tambu hizmet alanını genişletiyor.

“Türkiye’nin yeni klavyesi” sloganıyla Android ve iOS‘a gelen uygulama, Samsung telefonlarda varsayılan klavye olarak yerini alacak. Artık yeni bir Samsung cihaz aldığınızda milli klavye cihaza uyumlu bir şekilde yüklenmiş olacak.

Yerli klavye Tambu, Samsung cihazlarda varsayılan klavye olacak!
 

Tambu, Türkiye için birçok özel görsele sahip. Simitten, çaya; sazdan darbukaya, dantelli TV’den mavi klasik minibüslerimize ve nazar boncuğuna kadar birçok eğlenceli içerik yer alıyor. Klavyenin araç çubuğu ise konum paylaşımı, çeviri, atasözlerini keşfedip paylaşma gibi işlevlere sahip. Bu uygulama ile kullanıcılar, herhangi bir mesajlaşma platformu üzerinden yazıştığı bir arkadaşıyla, dilediği atasözünü bulup paylaşabiliyorlar.

Tambu, dünyanın her yerinde, herhangi bir operatör müşterisi tarafından kullanılabilir durumda olmasıyla da öne çıkan bir ürün. Türkçeye özel yazı tamamlama ve düzeltme özelliği ve F klavye seçeneği ile kullanıcılara rahat ve hızlı yazma imkanı sunarken, pratik bir şekilde sesle Türkçe yazabilme özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Eh, bundan sonrasında Samsung’un ana klavye uygulaması olacak olması hayli sevindirici bir durum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.