Milli Pilot Ülkü, kendi rekorunu kırdı!

Milli Pilot Ülkü, kendi rekorunu kırdı!

Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup kategorisinde matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan ederek yarışı tamamlayan Ülkü Motorsporları Takımı Kaptanı Ümit Ülkü, izleyicilerden büyük alkış aldı.

2021 Türkiye Pist Şampiyonası’nda final heyecanı, geçtiğimiz hafta sonu Körfez Yarış Pisti’nde yaşandı. Şampiyonanın Süper Grup kategorisinde matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan ederek yarışı noktalayan Ülkü Motorsporları Takımı Kaptanı Ümit Ülkü, izleyicilerden büyük bir alkış aldı. Bugüne kadar 8’i pist, 2’si tırmanma olmak üzere 10 Türkiye Şampiyonluğunu elinde bulunduran tek Milli pilot olan Ümit Ülkü, 11. kez Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı ve kendi rekorunu geliştirdi.

umit-ulku-tosfed.jpg

Milli sporcu ve ileri sürüş eğitmeni Ümit Ülkü, “Süper Grup'ta lider geldiğimiz Kocaeli'de, matematiksel olarak 2021 sezonunda şampiyonluğumuzu garantilemeyi başardık. Bu şampiyonlukta emeği geçen Ülkü Motorsport ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm pilot arkadaşlarıma da mücadelelerinden ötürü kutuyorum” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.