Milyoner Kocayı Metresinin Mesajları Öldürttü

Milyoner Kocayı Metresinin Mesajları Öldürttü

Metresini öldürmek isterken kocasını öldürdü!

ABD'nin Teksas eyaletinde 34 yıldır evli olan Hall çifti ihanetle sarsıldı.  Frances Hall kocası Bill'in üç yıl asak bir ilişki yaşadığını öğrendi. 

Her şey Bill Hall Jr.'nin 34 yaşındaki Bonnie Contreras isimli metresiyle olan ilişkisiyle başladı. 2013 Ekim ayında Frances, Contreras'ı eşinin arabasında gezerken gördü. O sırada metresin, eşi tarafından motosikletle takip edildiğini gören Frances ikilinin peşine düştü.

Contreras'ın kullandığı aracı sıkıştırmak isteyen Frances, yanlışlıkla motosiklete çarparak kocasının ölümüne neden oldu.

Frances’in iddiasına göre; kocasının metresi Bonnie Contreras, olay öncesinde Frances’le dalga geçmek amacıyla "şişman, yaşlı kadın" gibi onur kırıcı binlerce mesaj attı. Kendisinin de bu mesajlara cevap verdiğini söyleyen Frances, Contreras'tan Bill ile cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntülerini aldığını belirtti.

Contreras, kaza sonrasında duygusal travma yaşadığını ve olayların onu çok yıprattığını ifade ederek, Hall ailesine 2.5 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
 
Crime Watch Daily programına parmaklıklar ardından röportaj veren Frances Hall, öldürdüğü kocasını halen sevdiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.