Milyonerler Kulübü, iflas ertelemeleri ve konkordato taleplerini frenledi

Milyonerler Kulübü, iflas ertelemeleri ve konkordato taleplerini frenledi

2018 yılının 3. çeyreğinde hareket alan Milyonerler Kulübü Club Card uygulaması sayesinde, onlarca işletme iflas erteleme ve konkordato talebini öteleme kararı aldı.

Milyonerler Kulübü, başlattığı Kobi Havuzu ve Club Card uygulaması sayesinde ekonomik kriz yaşayan ya da iflasın eşiğine gelmiş işletmelere ve serbest meslek erbaplarına umut oldu.

Otelller, restoranlar, cafeler, organizasyon firmaları, çeşitli salonlar, medya kuruluşları ve özel kurslar başta olmak üzere tüm işletmeler ve kurumsal çalışan serbest meslek erbapları, Milyonerler Kulübü KOBİ Havuzu’na dahil olabiliyor.

KOBİ Havuzu’na dahil olarak Milyonerler Kulübü Club Card sahiplerine belli oranda indirim sunan işletmelere ve serbest meslek erbaplarına, 1 yıl boyunca tümü bedelsiz ortalama 25 bin TL değerinde reklam-tanıtım desteği sağlanıyor. Ayrıca, işletmelere ve serbest meslek erbaplarına, satın alma alışkanlığı gelişmiş yeni müşteriler de yönlendiriliyor.

Toplumsal refah seviyesinin artırımına kaynak oluşturmak için başlatılan çalışmanın, son dönem artan iflas erteleme ve konkordato taleplerini de frenlediği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.