Milyonfest İzmir Şebnem Ferah ile başladı

Milyonfest İzmir Şebnem Ferah ile başladı

Yıl boyunca Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüzbinlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım sezonun son büyük festivalini Ege’nin incisi İzmir Karşıyaka'da gerçekleştiriyor.

İzmir’in sevilen grubu “Beyefendi” ile başlayan festivalde hemen ardından başarılı topluluk “Son Feci Bisiklet” vardı. 4. Stüdyo albümlerinin hazırlıklarını tam gaz sürdüren “Pera” ile devam etti. Ardından ilk stüdyo albümünün heyecanının yanı sıra evinde sahnede olmanın da mutluluğunu yaşayan Fatma Turgut coşkusu yaşandı. Rock müziğin usta isimlerinden Feridun Düzağaç ise sahne sonrası Milyon Tv’ye verdiği özel röportajda yepyeni bir albümün hazırlıkları içinde olduğunu müjdeledi. Sevilen topluluk Manga’nın muhteşem enerjili performansının ardından sahneyi Türk rock müziğinin kraliçesi Şebnem Ferah aldı. MilyonFest İzmir / Karşıyaka’nın açılış gecesinde sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen sanatçı; festivalin diğer günlerinde sahne alacak Athena, Duman ve Teoman gibi müzisyen dostlarına sahneden sevgilerini gönderdi. 

Umut Kuzey önderliğinde Milyon Yapım organizasyonuyla Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın katkılarıyla düzenlenen MilyonFest İzmir / Karşıyaka yüzdeyüz müzik ve eğlence ile, Kral Pop Tv ve Türkiye'nin yeni gençlik ve müzik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.