Minik Ela için seferberlik başlattılar

Minik Ela için seferberlik başlattılar

Ela'ya Kırçiçeği desteği

Bursa'da 112 Acil Servis'te görevli sağlık memuru Ersin-Tuğçe Taşçı çiftinin lösemi hastası 5 yaşındaki kızları Ela Taşçı için uygun donör aranırken, küçük kıza bir büyük destek de Kırçiçeği'nden geldi. Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, bir çok sosyal sorumluluk projelerini başarıyla hayata geçirdiklerini belirterek, “Minik Ela'mız için de 800 kişilik Kırçiçeği ailesi seferberlik başlattı. Onun güzel gülüşünün eksik olmaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
unnamed-(3)-138.jpg
Bursalı Ersin ve Tuğçe Taşçı çiftinin 5 yaşındaki kızları Ela Taşçı'nın, kısa süre önce önce yapılan tetkiklerden sonra lösemi olduğu ortaya çıktı. Sağlık memuru baba Ersin Taşçı ile anne Tuğçe Taşçı, Ela'ya uygun donör arayışına girdi. Uyumlu donör iliği için önce aile yakınlarına test yapıldı.Aile yakınlarının iliği uymayınca önce Türkiye, ardından da Dünya Kan Bankası'ndan uyumlu kan arandı ancak bu araştırmalar da sonuç vermedi. Tüm taramalara rağmen uygun ilik bulunamayan küçük Ela'nın ailesi uygun ilik için gönüllülerden destek için çağrı yaptı.
unnamed-(1)-201.jpg
Minik Ela için 5 ay içinde uygun donör bulunması gerekirken İzmir'in önde gelen markası Kırçiçeği harekete geçti. Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, 800 kişilik çalışanları olarak uygun donör bulunması için katkı sağlayacaklarını söyledi. İpbaş, “Ela'nın yaşaması için biz de varız. Benim de canımdan çok sevdiğim, aşk ile büyüttüğüm, dünya harikası bir kızım var. O nedenle Ela'nın babasını çok iyi anlıyorum. 800 çalışanımızla birlikte Ela için Kızılay'a başvuracağız. Onun yaşaması, yüzünden gülümsemesinin eksik olmamazı için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Yalnızca Kırçiçeği olarak değil aynı zamanda Kırçiçeği lezzeti aşıklarına da çağrıda bulunan İpbaş, “Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan, gönülleri ve kalpleri bizimle olan Kırçiçeği'nin baş tacı misafirlerimizin de Ela'ya destek vereceğine inanıyoruz. Onların da bu çağrıya destek vereceğini ve Ela için ellerinden geleni yapacağını biliyoruz” diye konuştu.
unnamed-(2)-194.jpg
Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş da “Biz iyilikler için çalışan bir aileyiz. Yalnızca çalışanlarımız değil tüm Kırçiçeği misafirlerini de bu bağışa davet ediyoruz. Kızılay'a başvurun sadece 5 dakikanızı buna ayırın ve bir hayat kurtarın. Bu yaptığınızın güzelliği ömür boyu vicdanınızda gururla taşıyın. Bizim kalitemizi takdir eder siz çok değeri lezzet aşıklarını da Ela için yardıma davet ediyoruz, tüm yüreğimle inanıyorum ki kayıtsız kalmayacaksınız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.